XXIII. Győri Állásbörze


XXIII. Győri Állásbörze

Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér – Aula

Időpont: 2017. április 11. 9:00-16:00

 

2017. április 11-én kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. Idén a Győri Állásbörze ismét a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium szervezésében valósul meg.

 

A rendezvényt 9:00 órától 16:00 óráig látogathatják az érdeklődő állást keresők.

 

A börzét az április 10-i Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban kerül megrendezésre. 13:00-16:00 óráig folyamatos előadásokkal és közös beszélgetésekkel várjuk az érdeklődőket.

A beszélgetések és előadások témája között szerepel a munkaerőpiac helyzete, munkavállalás Magyarországon, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársai mutatnak be, valamint a régió meghatározó gazdasági szereplői is megjelennek, akik naprakész információt nyújtanak a jelenlegi kiválasztási folyamatokról, önéletrajz trendekről.

 

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

 

Az Állásbörzén - többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Audi Hungaria Zrt., Rába Járműipari Holding Nyrt., a Dana Hungary Gyártó Kft., az SMR Hungary Bt.,a LuK Savaria Kft.,és a NEMAK Győr Kft., a MÁV csoport, valamint a régió több kis- és középvállalkozása is bemutatkozik. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00