Vendéglátóegységek nyitvatartása

Tisztelt Kolléga!

Mint Ön előtt ismert, a globálisan kialakult járványügyi helyzet miatt a Széchenyi István Egyetemen az oktatás távoktatásként folytatódik 2020. március 23-tól. A március 23. és 29. közötti időszakban az egyetem vezetésével való egyeztetés alapján a következőképpen alakul a győri campus területén a vendéglátóegységek nyitvatartása, biztosítandó az oktatók és a munkatársak ellátását.

Hétfőtől péntekig a Sieger Sport Bar tart nyitva 8-tól és 15 óráig, ahol meleg étkezési lehetőség vehető igénybe naponta 11 és 14 óra között. Az oktatók és a munkatársak alkalmazotti kártyájuk felmutatásával kedvezményes Egyetemi menü elfogyasztására jogosultak: minden nap egy levesből és két főételből (egy húsosból és egy húsmentesből) választhatnak. Ezenkívül természetesen az eddigi napi menü is kapható lesz, de az változatlan áron.

A vendégeknek az egészségügyi ajánlásoknak megfelelően célszerű egymástól kellő távolságot tartani és – amennyiben az időjárás lehetővé teszi – nem a zárt térben, hanem a teraszon, a szabadban helyet foglalni. A vendéglátóegységben kiemelten figyelnek a fertőtlenítésre.

A március 29-ét követő időszakról szintén tájékoztatjuk majd a kedves kollégákat.

Események

Vizsgaidőszak vége 2020. június 27.
Szenátusi Ülés 2020. június 29. 14:00 - 16:00