Vendéglátóegységek nyitvatartása

Tisztelt Kolléga!

Mint Ön előtt ismert, a globálisan kialakult járványügyi helyzet miatt a Széchenyi István Egyetem rektora és kancellárja 2020. március 22-ig tavaszi szünetet rendelt el. Ebben az időszakban az egyetem vezetésével való egyeztetés alapján a következőképpen alakul a győri campus területén a vendéglátóegységek nyitvatartása, biztosítandó az oktatók és a munkatársak ellátását.

A meleg étkezési lehetőség március 16. és 20. között a Sieger Sport Barban vehető igénybe naponta 11 és 14 óra között. Az oktatók és a munkatársak alkalmazotti kártyájuk felmutatásával kedvezményes Egyetemi menü elfogyasztására lesznek jogosultak: minden nap egy levesből és két főételből (egy húsosból és egy húsmentesből) választhatnak. Ezenkívül természetesen az eddigi napi menü is kapható lesz, de az változatlan áron.

Emellett minden nap nyitva tart egy kávézó is a megszokott kínálattal, így többek között kávéval, üdítőkkel és melegszendvicsekkel: hétfőn, kedden és szerdán az Elixir Bar, majd csütörtöktől az Üveges.

A vendégeknek az egészségügyi ajánlásoknak megfelelően – amennyiben az időjárás lehetővé teszi – célszerű nem a zárt térben, hanem a vendéglátóegységek teraszán, a szabadban helyet foglalni.

A március 23-át követő időszakról szintén tájékoztatjuk majd a kedves kollégákat.

 

 

Események

Vizsgaidőszak vége 2020. június 27.
Szenátusi Ülés 2020. június 29. 14:00 - 16:00