Várják a jelentkezőket a ZalaZONE tudományos konferenciára

PhD-hallgatók, egyetemi professzorok, tudományos munkatársak jelentkezését várják elsősorban a ZalaZONE tudományos konferenciára, amelyet március 19-én, csütörtökön tartanak Zalaegerszegen, a járműipari tesztpályán.

Győr, 2020. február 24. – SZEhírek

Az angol nyelvű konferencia célja, hogy a résztvevők áttekintsék a konkrét tudományos eredményeket, és felderítsék, összefogják a további együttműködési lehetőségeket, kezdeményezéseket. A program kiváló lehetőség arra, hogy a jelentkezők találkozzanak a világ különböző részeiről érkező vezető ipari és tudományos szakemberekkel, és bekapcsolódjanak a nemzetközi együttműködésbe.

Az eseményen tudósok és szakértők tartanak előadásokat. A konferencia a korszerű ismeretek, a legújabb kutatási eredmények és a nyílt tudományos kihívások fóruma, amely betekintést nyújt és eszmecserét biztosít a következő témákban: tudományos módszerek, elvek, eszközök, technológiák, IT-megoldások, szenzortechnológiák, mérési kihívások, adatgyűjtési, -tárolási és -elérési eszközök, mesterségesintelligencia-algoritmusok, többkritériumos optimalizálási módszerek, virtuális és szimulált környezetek, közlekedési és mobilitási kihívások, tesztelési és járműszabványok, biztonsági és védelmi megközelítések, megfelelőségi értékelés, járműdinamika, smart city feladatok, különféle teszthelyzetek nagysebességű dinamikai platformon, autópályán,  országúton és alagútban, komplex fékezési és  járműirányítási kihívások, viselkedésoptimalizálás különböző dinamikai modulokon, kísérletek és ellenőrzés közúton és okos úton történő vezetés során, üzleti modellek, jogszabályok és tesztelési módszerek, valamint ezek elterjedése a tudományos életben.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit legkésőbb 2020. március 6-ig itt tehetnek meg az érdeklődők. A részletes programterv pedig itt olvasható.

(A nyitókép forrása: https://www.facebook.com/zalazone/)

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00