Változások az Orvos Gyógyszerész Napok alatt

Tisztelt Kollégák!

 

2017. március 2-4. között kerül megrendezésre az Orvos Gyógyszerész Napok rendezvény, melynek Egyetemünk ad helyszínt. A konferencia a Széchenyi István Egyetem kiemelt rendezvénye, amelyet a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházzal együttműködve közösen szervez és bonyolít le.

Ezzel kapcsolatban kérném a tisztelt Hallgatókat, hogy a konferencia ideje alatt a következőket legyenek kedvesek figyelembe venni, és eszerint együttműködni a rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében:

A P3-as parkoló a konferencia résztvevői számára lesz fenntartva a rendezvény ideje alatt, így kérjük, hogy a további parkolási lehetőségeket legyenek kedvesek igénybe venni. Kérjük az ott parkoló gépjárművekkel 2017. 03. 01. 12:00 óráig legyenek kedvesek átállni az Egyetem adta további lehetőségek valamelyikére.

Az Aula (beleértve az aula karzatot is) a rendezvény ideje alatt csak a rendezvényen részt vevők számára lesz elérhető 2017. 03. 02-től kezdődően, így az épületekbe a következő portákon lehet majd bejutni:

  • Inno Share porta (Könyvtár mellett) – a tantermekhez szükséges kulcsokat is ezen a portán lehet majd felvenni a rendezvény ideje alatt
  • Labor porta
  • Az Új Tudástér épületbe az Igazgatási épület valamint az aula keleti és nyugati bejáratain keresztül tudnak bejutni

A rendezvény alatt csak a hátsó büfé, illetve az Alumni Kávézó szolgáltatásait tudják igénybe venni az aula lezárása miatt.

Köszönöm a megértésüket és az együttműködésüket, és az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérem!

Üdvözlettel:

 

dr. Kovács Zsolt
főigazgató
Széchenyi István Egyetem
Igazgatásszervezési Főigazgatóság

Események

Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.
Tantárgyválasztási időszak 2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 29.