UniSport

Hullámlovaglás, gördeszkázás és beautyrobic az UniSportban

Kedves Hallgató,

Új sportágakkal frissült az ötkarikás játékok repertoárja: #kattanjrá a hullámlovaglásra és kerülj képbe a gördeszkázással is!

Dübörög a Beautyrobic sikere, mely sokszínűségével hozza csúcsformába lelkes híveit. Ha még nem hallottál róla, lépj a tettek mezejére és tégy egy újabb bekezdést az idei kihívásaid listájára!

A hegymászás is egyre előrébb kúszik az outdoor sportok népszerűségi listáján, az UniSport most utat mutat az alapokhoz.

Leköszönő lapszámunk rendhagyó módon 5 #jóarccal búcsúzik:

Valter Attila az EKE büszkeségeként mesél kerékpáros sikereiről. Péni István (BCE) és Dénes Eszter (SZIE) sportlövők jövőbeni terveiket latolgatják, míg az NJE Sportközpont vezetője: Járdi Ádám és az SZTE sportiroda vezető: Szász Róbert az egyetemeiken zajló sportmunkába avatják be az olvasókat!

Minden infó itt: https://www.mozduljra.hu/unisport/32_szam/?egyetem=sze

 

Tovább

Izgalmas kül- és beltéri rekreációs sportágak mutatkoznak be az UniSportban

Kedves Hallgató,

 

Próbáltál már letolni egy nap alatt 20+ km-t gyalog? A teljesítmény túrázás kemény kihívás, de megéri! Tippek és infók az UniSportban! #Kattanjrá!

Díjazták 2020 legjobb sportolóit, ahol az egyetemi élsport képviselői ismét jeleskedtek. #Képbe hozunk a részletekről!

A legfrissebb lapszám #jóarcai: Karakas Hedvig az év női sportolója, és Hári József, a PTE sportiroda vezetője.

 

A 31. UniSport további témái között a kültéri kondiparkokról, a parkour érdekességeiről, a rúdfitneszről és az ötkarikás sportágak közé került sportmászásról is olvashatsz!

Részletekért kattanj ide:

https://www.mozduljra.hu/unisport/31_szam/?egyetem=sze

Tovább

Változatos mozgásformák, egészségtippek a hallgatók magazinjában

Kedves Hallgató,

  • Előfordul, hogy nincs egy szabad órád sem egy kiadós futásra? Az UniSport legújabb számából megtudhatod, hogy milyen edzésformákkal frissítheted edzés-tervedet, amik még akár a futásnál is gyorsabban segíthetnek elérni a céljaidat!
  • Gőzöd sincsen, hogy rendben van-e a vércukrod és a vérnyomásod? Mindkét népbetegségnél alap a rendszeres edzés, de vannak szabályok, amiket nagyon fontos betartani! Vizsgálat+testedzés=Törődj magaddal! Légy #Formabontó!
  • A télen felkúszott plusz kilók miatt vad edzésbe kezdtél? Nagy hibát követsz el, ha azt hiszed, simán megúszod egy kis izomlázzal… A fokozatosság elve a testedzésre is vonatkozik!
  • Megvan már, idén milyen sport-kihívással bizonyítasz magadnak? #Stresszoldó tippekért tapadj az UniSportra!
  • Tudtad, hogy közel egy millió magyar kedvenc rekreációs (szabadidő)-sportja a horgászat? Ha te is kipróbálnád, minden infót megtalálsz itt: https://www.mozduljra.hu/unisport/30_szam/?egyetem=sze
Tovább

Merry Fitness – Rendhagyó lapszámmal kíván Boldog Karácsonyt az UniSport

Kedves Hallgató,

 

Sportos filmajánlóval, poénos edzős videó-gyűjteménnyel, bejgli-háj elleni és kockahas edzéstervvel, téli extrémsport összefoglalóval, diétás karácsonyi sütemény receptekkel gyúrt rá az UniSport az ünnepre.

Az életmód, egészség, sport magazin aktuális #jó_arcaiJuhász Péter, a MEFS főtitkára, de interjút adott a judo tehetség Sipőcz Ricsi (SZE) és edzője: Gyimes Nikolett, sőt a TFSE marketing és kommunikáció felelős kajakosa: Borhi Misi is.

#Kattanj_rá:

https://www.mozduljra.hu/unisport/28szam/?egyetem=sze

Tovább

Karácsonyi ajándék-ötletek és izgalmas interjúk a hallgatók magazinjában!

Kedves Hallgató,

 

Utolsó előtti lapszámával jelentkezik idén az UniSport, a hallgatók magazinja!

Benne különleges maszkos-táncos képriportot, karácsonyi ajándéktippeket, táplálékkiegészítő útmutatót és izgalmas interjúkat találsz!

Kifaggatta az UniSport a csinos BME fitnesz-bajnokot: Ágoston Dorottyát, az SE Testnevelési és Sportközpontjának vezetőjét: Várszegi Kornéliát, sőt a Sakk Egyetemi Világbajnokságon résztvevő magyar csapat egyik tagját is.

Felületet kapott a BME szuper öko-projectje: a Solar hajó, a DEAC teljesítménye az Erste-ligában, de nem maradnak el a mozgás tippek és egészségvédő tanácsok sem.

Részletekért #kattanj_rá a 27. UniSportra:

https://www.mozduljra.hu/unisport/27_unisport/?egyetem=sze

Tovább

Stresszoldó és kimozdulós ötletek az UniSportban

Kedves Hallgató,

 

Habár idén jócskán megborult a világ rendje, érdemes hasznodra fordítani a változást! Az online oktatással és az esti szórakozás idejének korlátozásával rengeteg hallgató időbeosztása lazult.

Mondd, TE mivel töltöd a szabad óráidat?

Gondolkodtál már azon, hogy felhúzd és csatasorba állítsd a szekrény mélyén porosodó görkoridat? Vagy, hogy lehozd a padlásról a régi gördeszkádat? Az UniSport legújabb számában jónéhány #forma_bontó ötletet találsz a szabadtéri edzés előnyeiről és a lehetőségekről.

A kiadvány legújabb száma #képbe_hoz a DE HÖK brutál népszerű e-sport bajnokságával kapcsolatban, olvashatsz a röplabda NB I felemás szezonkezdetéről, és megtudhatod azt is, hogyan edz a Dunaújvárosi Egyetem női vízilabdacsapata online órák közben.

#Jó_arc az SZE e-sport büszkesége: Boresz, aki már profi szerződést is bezsebelt egy spanyol klubtól a kimagasló képességeivel.

Ha pedig rajtad van már a vizsga-para #stressz_oldó tippekért, és extra túraajánlatokért #kattanj_rá az UniSportra:

https://www.mozduljra.hu/unisport/26_szam/?egyetem=sze

Tovább

Novemberi túraajánlók, természetes antibiotikum tippek és Vogel Soma interjú a legújabb UniSportban!

Kedves Hallgató,

 

Legyél képben a legfrissebb egyetemi sport, egészség és életmód témákban!  Az UniSport legújabb számából 20 perc alatt mindent megtudhatsz!

 

Ne hagyd ki a vízilabda büntetőspecialista: Vogel Somával készült interjút, de a PE TSI intézetigazgatója: dr. Edvy László magvas gondolatai is bizonyosan nyomot hagynak!

 

Egészség tippeket is kínál az UniSport: megfizethetőtermészetes antibiotikumokról készült cikkében egészen biztosan találsz új infót és az egyik leghatékonyabb edzés-módszerről: a HIIT-tréningről is olvashatsz.

 

Novemberi túraajánlóért, tanuláshoz és vizsgaidőszakra kiváló mozgástippekért és az elmúlt hetek MEFOB beszámolói miatt is érdemes belekattintani a magazinba ->

https://www.mozduljra.hu/unisport/25_szam/?egyetem=sze

Tovább

Szabadidősport, egyetemi versenysport-infók, egészség tippek a legújabb UniSport magazinban

Kedves Hallgató,

 

Tudtad, hogy elkezdődött a női kosárlabdázók első osztályú bajnoksága? Két egyetemi csapatnak is szurkolhatsz: a TFSE-MTK-nak és az ELTE BEAC Újbudának! #kattanj_rá a részletekre az UniSport legújabb számában!

Ahol képbe kerülhetsz az utóbbi két hét MEFOB eredményeiről is: Sárkányhajó, Duatlon Sprint és Ultimate Frisbee sportágakban mérték össze képességeiket a hallgatók.

 

Interjút készített az UniSport a MEFS új elnökével is: Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos divattá tenné a sportot a felsőoktatásban. Izgalmas gondolatai és tervei őszinte elhivatottságról tanúskodnak.

Az Exatlonból közismert Szabó-Thomka Hanna, ELTE-SEK-en diplomázott testnevelés-földrajz szakos tanárnőt a népszerű tévés műsorról és jövőbeli terveiről faggatta az UniSport újságírója.

 

#Sör_mellé az idei Európai Sporthétről olvashatsz dióhéjban.

A #Forma_bontó rovatban a gyógynövények immunerősítő, vírusok elleni hatásairól, illetve az okosruhák hasznairól tudhatsz meg többet.

#Stressz_oldóként pedig a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság első heti összefoglalójából szemezgethetsz.

Minden infó itt:

https://www.mozduljra.hu/unisport/24_szam/?egyetem=sze

Tovább

Egészség, életmód, egyetemi sportélet – új infók az UniSportban

Kedves Hallgató,

A sok új infó és változás közepette egy dolog biztos: az UniSport – életmód, egészség és egyetemi sportinfói. Pörgesd át a legújabb számot!

Rekordot döntött a budapesti központtal megrendezett digitális FISU World FORUM 2020 #kattanj_rá, tudj meg mindent, miként zajlott az egyetemi sport egyik legkiemelkedőbb eseménye!

Új elnök került a MEFS élére, de az alelnökök és a bizottságok tagjait sem kímélte a változás szele. #képbe_hozunk a részletekkel.

A járványhelyzet ellenére a MEFOB-okból sem volt hiány az utóbbi időben. Atlétika, triatlon, strandröplabda és strandkézi sportágakban mérettek meg a bevállalós hallgatók.

Kiss Csaba, a Miskolci Egyetem hallgatója az aktuális #jó_arc, aki kiválóan teljesített a fehérvári Atlétika MEFOB-on.

A #forma_bontó rovatban a népszerű edzésmódszerekről és az otthon főzés ételmérgezési kockázatairól olvashatsz.

#Stresszoldóként pedig a nyitottá vált egyetemi túralehetőségek között böngészhetsz.

Minden infó itt:

https://mozduljra.hu/unisport/22_szam/?egyetem=sze

Tovább

Hat kontinens majd 100 országából követik a digitális 2020 FISU WORLD Forum-ot! Te köztük vagy?

Kedves Hallgató,

 

Rendhagyó különkiadásban számol be az UniSport az augusztus 12-14. között megrendezett digitális 2020 FISU World Forum részleteiről, mely eseményre eddig 6 kontinensről, 93 országból regisztráltak!

#kattanj_rá az egyetemi sport idei csúcseseményére!

Az UniSport #képbe_hoz az egyetemi sportvilág fórumának minden részletéről!

 

Tudj meg többet a DigiTesiről, kerülj képbe a FISU vezetőkről, a rankingről, a Healthy Campus programról és az első FISU eSports Challenge-ről!

Légy részese - a magyar kezdeményezésre létrejött – történelmi pillanatnak, a FISU World Forum-ok történetében először digitális platformon megrendezett eseménynek! Regisztrálni augusztus 10-ig tudsz!

 

Minden infó itt:

https://www.mozduljra.hu/unisport/21_szam/?egyetem=sze

Tovább

Nyáron is divat a jólinformáltság! Az UniSportra most is számíthatsz!

Kedves Hallgató,

 

Habár sporteredmények terén aligha volt erős az utóbbi időszak, most újra visszatérni látszik a sportélet, nem is akárhol, az EFOTT-on! A Strandkézilabda MEFOB-ra már várják a lelkes csapatokat, tudj meg többet és #Kattanj_rá a 20. UniSportra!

#Képbe_hozunk a 38. 5vös 5km online futóverseny résztvevőinek eredményeiről. A legkimagaslóbb résztvevők között dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, Nagy László, 209-szeres válogatott kézilabdázó, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, Bíró Attila a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, dr. Kovács Antal olimpiai bajnok judós, Knoch Viktor olimpiai- és Universiade bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozó tapasztalati beszámolói sem maradnak el.

+ A nyári élmények szerves része a vízitúrás kalandok, amikhez nem elegendő csupán eszközt bérelni. Tudj meg többet, légy tájékozott!

+1 A sok infó levezetéseként az SZTE földkerülő projectéről is olvashatsz.

 

Aktuális #Jó_arcunk Bartha Zsoltszakosztályvezető, a BME Testnevelési Központ igazgató-helyettese, a Budapesti Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (BEFS) elnöke, aki a BME-MAFC múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről beszélt.

#Sör_mellé az újrahasznosított inline görkoriról szóló cikket ajánljuk, de a nyári sportok éllovasáról: a SUP-ról is volt mit írni…

A #Forma_bontó rovatban a „nyomokban tartalmazhat” témáját és a túledzést járja körül az UniSport aktuális száma.

#Stressz_oldóként pedig a PTE szeptemberi jótékonysági futására felkészülést ajánljuk, mely projecthez futónagykövet kerestetik!

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 19. szám

Kedves Hallgató,

Eljött a kikapcsolódás ideje, lazulj és töltődj -> pörgesd át az UniSport legújabb számát!

#Képbe_hozunk

Lecsengőben a víruspara, minden nappal lazulnak a szabályok. Persze fő az óvatosság, emiatt a túrázásban is van néhány tényező, amiről jó, ha tudsz, mielőtt hátadra csapod a tarisznyád!

+

Habár még csak lélekben strandolhatsz, azért az UniSportban arra is kaphatsz néhány tippet, mire készülj, milyen sportolási lehetőségekkel ütheted el a napot és persze, hogy hol teheted meg mindezt!

#Kattanj_rá

Vettél már részt online futóversenyen? Mert az 5vös5km június végi megméretését akár a kedvenc sorozatod nézése közben is teljesítheted!

 

#Jó_arc

A 19. UniSport interjúalanya: Wéber Edi, az ELTE táncguruja.

#Sör_mellé

kenyai hajóács kukabúvár vitorlásának történetén kívül olyan spéci eszközökkel is megismerkedhetsz, amikkel egyszerűbb az izmaid átmozgatása.

 

#Forma_bontó

Az egészséges táplálkozást támogató interaktív beszélgetéseket szervez júniusban keddenként a BGE TSK. Hallgathatod, de kérdezhetsz is!

A nyári melegben is menő a leves, tudj meg többet a hasznairól!

 

#Stressz_oldó

A vizsgaidőszak stresszlöketeire és a memória fejlesztésre kaphatsz tippeket!

 

Tudj meg többet:

https://www.mozduljra.hu/unisport/19_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 18. szám

Kedves Hallgató,

 

Számos enyhítéssel, de odafigyeléssel indult újra a sportélet, az UniSport legújabb számából megtudhatod, mik a változások?

A hírmagazinban alternatív gyógyterápiákrólújrahasznosított bringákról, a kelet-európai és ausztráliai egyetemeken zajló online sportéletről, a FISU Healthy Campus programjáról, a BEAC nyári jógázási lehetőségeiről és a DEAC futball csapatának NBII-be kerüléséről is olvashattok.

Kapás Boglárka (ELTE) úszóbajnok a koronavírus elleni tevékeny részvételéről, Szabó Áron (TE) pedig a baranta magyar harcművészeti irányzatról adott interjút a magazinnak.

 

Minden részlet itt:

https://www.mozduljra.hu/unisport/18_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 17. szám

Kedves Hallgató,

Lazulj kicsit és pörgesd végig az UniSport legújabb számát!

Bemelegítésként ismerd meg a HÖOK sportért felelős elnökségi tagját: Kiss Viktort, aki a HÖOK jelenleg zajló FIFA Bajnokságán kívül izgalmas munkájáról is mesél.

#Képbe_hoznak a világszerte zajló élénk, kibertérben zajló sportélettel – az ATE és a BGE mellett most Amerika és Dél-Európa került az UniSport aktuális lapszámának fókuszába!

#Jó_arc rovatot BME oktatójávalGyörke Gáborral élesítették, aki kézilabdaedző és játékos, de trénerként már a strandkézilabdában is kipróbálta magát.

#Sör_mellett a PTE online sportjátékáról, a halászhálóból készülő gördeszkáról és a lengyel egyetemi sportolók önkénteskedéséről tudhatsz meg többet.

#Forma_bontó rovatból megtudhatod, miként mérheted a fittségi szintedet és hogyan tehetsz annak növeléséért, de a mozgás szellemi fittségre ható hasznairól is olvashatsz.

#Stressz_oldóként a hazai egyetemek e-bajnokságainak összefoglalóját és a petanque sport ismertetőjét ajánlják.

Minden részlet itt:

https://mozduljra.hu/unisport/17_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 16. szám

Kedves Hallgató,

Összefoglalta a sportprogramot kínáló egyetemek online sportkínálatát a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség! #Kattanj_rá a linkekre és válogass kedvedre a számtalan mozgásformát bemutató videós anyagból!

Mit mutat még a 16. UniSport?

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 15. szám

Kedves Hallgató,

A legtöbb egyetem hihetetlen gyorsasággal reagált az otthon mozgás témájára. Sorozatként mutatja be az UniSport, ki, mit kínál a hallgatói számára.

Külön ajánljuk a „Bajnokok az otthon maradók - nem csak e-sportban erős az SZE” című cikket!

Ha nyitott vagy, az UniSport #Képbe_hoz még a PE, az NKE, az EKE, a BGE, a DE, az ELTE és az ELTE-SEK online sport kínálatával. Bemelegítésként #Kattanj_rá Nyugat-Európa legismertebb egyetemeinek virtuális térben összeállított otthoni edzéstippjeire!

#Jó_arcok az Edutus Egyetem népszerű tesitanára: Csépe Panni és az SZTE gyorsasági görkorcsolyázója: Gardi Dominika.
#Forma_bontó témák az immunrendszer támogatása a táplálkozás által és kiveséztük a növényi italok legismertebb válfajait is.
#Stressz_oldó cikkükben pedig az EUSA égisze alatt futó SK4YS-projectet mutatják be.

Minden részlet itt:

https://mozduljra.hu/unisport/15_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 14. szám

Kedves Hallgató,

Itt a lehetőség, hogy a szemizmaidat is átmozgasd a #StayHome #StayActive idején!

#Kattanj_rá az infóra, és ne keresd hiába az EEJ beszámolókat júliusban, mert sajnos ezt az eseményt is jövőre halasztották.

#Képbe_hozunk rovatunkban a BEAC és a PTE ingyenes, online edzéseiről cikkezünk, online fitnesz edzőket „mutatunk be” és beszámolunk a WRO 2020-as világdöntőjének halasztásáról is.

#Jó_arcunk egy igazán vagány gyógytornász hallgató: Major Veronika sportlövő, a PTE büszkesége.

#Sör_mellé rovatunkban a hazai egyetemi sport ászainak felkészülését mutatjuk be. A jelszó: Stay Home! Stay Active!

#Forma_bontó tanácsunk az egészséges nasizás, tuti zöldségchips recepttel turbózva. És persze összeállítottunk néhány tippet a szobafogságban végezhető edzésformákról is.

#Stressz_oldóként pedig az e-sportot ajánljuk.

Részletek itt:

https://www.mozduljra.hu/unisport/14_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 10. szám

Kedves Hallgat!

10. alkalommal jelent meg az UniSport hírmagazin, melyből nettó 20 perc alatt minden felsőoktatásbeli sportinfót begyűjthetsz!

Megtudhatod, kik azok az egyetemisták, akik beírták magukat a magyar sporttörténelembe a januári Vízilabda EB-n, de tájékozódhatsz a kosárlabda és a futsal MEFOB-ok legfrissebb állásáról is. Sportos APP-okat ajánló anyagunkban is egészen biztosan találsz hasznos tippeket, de a zab felhasználási módjai cikkben is számíthatsz okos ötletekre. Órák közötti időtöltésként ajánlunk egy kérdőívet, amiben a téli sportszokásaidról mesélhetsz, cserébe aktuális #jó_arc rovatunk főszereplőjének: Rasovszky Kristóf titkaiba is beavatunk.

Légy naprakész, kattints ide:

https://mozduljra.hu/unisport/10_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 8. szám

Kedves Hallgató,

 

Évindító UniSport kiadványunkban büszkén adunk számot arról, hogy 2019 decemberében a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség a Magyar Örökség részévé vált.

Érdemes elmenteni a cikket, amiben összegyűjtöttük az idei év legkiemelkedőbb egyetemi sporteseményeit! Meginterjúvoltuk a 2019-es év kenusát, beszámolunk a Dunaújvárosi Egyetem női vízilabdázóinak kupa győzelméről, a TFSE női kosarasainak NB 1-es rangadó győzelméről, de számot adunk a férfi röplabda NB 1-ben zajló küzdelmeiről is, sőt a téli sportoláshoz szükséges tippeket is adunk! Bónuszként a vizsgaidőszakban preferált élelmiszerek hatásairól és az okos fehérjebevitelről is kaphattok infót.

Kattanj a cikkekre:

https://mozduljra.hu/unisport/8_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 7. szám

Kedves Hallgatók,

Az év utolsó UniSport hírmagazinjából az elmúlt hetek legkimagaslóbb felsőoktatási sporthíreit böngészhetitek végig, de nem maradnak el az egészség és fitt tippek sem.

Pár kattintással megtudhatjátok, kik teljesítettek legjobban az Úszó, a Sportlövő és a Kosár MEFOB-okon, hogy mennyire volt sikeres a Budapesti Egyetemi Sportfesztivál, és persze a #Jó_arc interjú rovatunkban is akadnak érdekes infók. Ha nem hallottál róla, hogy 60 éves a SZoESE, TEstTudat7-et tartott a BGE, indul a Futsal MEFOB szezon és 2022-ben hazánk rendezi a Súlyemelő Egyetemi Világbajnokságot, akkor szintén bőven van okod az olvasásra! Bónuszként, tudatos étkezési tippeket is kínálunk!

Ide kattints, ha frissítésre szorul a tájékozottságod:

https://mozduljra.hu/unisport/7_szam/?egyetem=sze


Kellemes ünnepeket, eredményes vizsgákat kíván a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS)!

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 6. szám

Kedves Hallgatók,

Megjelent az UniSport hírmagazin 6. száma, amiből nem egész fél óra alatt megtudhatsz minden fontosat az elmúlt két hét, felsőoktatásban zajlott sporteseményeiről! Például, hogy kinek a teljesítményét díjazta a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség az éves díjátadó gáláján, hogy mennyire menő volt a Győrben megrendezett World Robot Olympiad Világdöntő, megbizonyosodhatsz róla, hogy Kapás Bogi tényleg elképesztően #jó_arc, de olvashatsz a flow-ról, a spinningről, az energia egyensúlyról, sőt az évszakok szerinti táplálkozásról is.

Klikk ide az infókért:

https://mozduljra.hu/unisport/6_szam/?egyetem=sze

Tovább

UniSport hírösszefoglaló 5. szám

Kedves Hallgatók, Neptun felhasználók!

Az 5. UniSport hírmagazinból mindössze 26 perc alatt tájékozódhattok a legaktuálisabb felsőoktatásban zajló sport témákról, de azért jutott felület az egészség és életmód cikkeknek is.

#Forma__bontó rovatunkból megtudhatjátok, hogy mennyire vagytok fittek, és azt is, mi a legjobb gyógyír a másnaposságra. #Stressz_oldóként szurkolási, lazulási lehetőségeket mutatunk be. Egy #Sör_mellett a Spartan edzésformáról böngészhettek. #Képbe_hozunk benneteket a hazai egyetemi sportélet legjeként számontartott Debreceni Egyetem sikerének titkaival, összefoglaljuk a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság legizgalmasabb infóit, beavatunk a 3x3 Egyetemi Kosár Világkupa eredményeibe, sőt a 49. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok küzdelmeiről is lerántjuk a leplet. Ha pedig csak 3 szabad percetek van, olvassátok el, hogy Kisbán Zsófi kenu bajnok mennyire #Jó_arc!

Klikk ide a tartalomért:

Tovább

Események

Szenátusi Ülés 2021. március 15. 14:00 - 16:00
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. március 19. - 2021. március 20.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. március 26. - 2021. március 27.