Új Nemzedék Győri Közösségi Tér: Diákmunka Börze

Az Új Nemzedék Központ elkötelezett a fiatalok tudatos, felelős munkavállalóvá válásnak támogatásában. Célunk, hogy a diákmunkában felismerjék annak hosszú távú hozzáadott értékét, belássák, hogy a tapasztalatgyűjtés, a megszerezhető kapcsolati tőke segíti a tanulmányok befejezését követő álláskeresést és munkaerő-piaci érvényesülést.

Ezen célok elérése érdekében június első hetében megyei diákmunka börzéket szervezünk, megteremtve a kereslet és kínálat találkozási lehetőségét, ösztönözve a fiatalokat a munkatapasztalat szerzésre.

A korábbi évekhez hasonlóan, az Új Nemzedék Győri Közösségi Terének szervezésében megvalósuló Diákmunka Börze 2017.06.08-án, 15:00-18:00 között kerül megrendezésre a közösségi térben (Rómer Ház, 9022, Győr, Teleki László utca 21.).

A rendezvény célja, hogy a fiatalok megismerjék a biztonságos, iskola mellett is végezhető munkalehetőségeket és hiteles információkat kapjanak a diákmunka, az önkéntesség, a munkakeresés témakörében.

A rendezvényen bemutatkoznak a város legnépszerűbb diákmunka közvetítő irodái, ezen kívül az érdeklődők tippeket kaphatnak a jó önéletrajz- és motivációs levél megírásához.

A rendezvényre való belépés ingyenes. Az eseményen az Uniwork Iskolaszövetkezet is részt vesz, mint kiállító.

A facebook esemény ezen a linken elérhető: https://www.facebook.com/events/128555094382001/?fref=ts

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.