Pótfelvételi több mint hatvan szakon

Pótfelvételi több mint hatvan szakon

A Széchenyi István Egyetem képzési palettájáról az idei pótfelvételi eljárásban több mint hatvan szak közül válogathatnak az érdeklődők, akik államilag támogatott formában akár angol nyelvű képzésre is jelentkezhetnek augusztus 9-én éjfélig.

2020. augusztus 4.  – Czeiner-Szücs Anita, SZEhírek

Virtuális Formula Student-versenyt rendez a Széchenyi István Egyetem

Virtuális Formula Student-versenyt rendez a Széchenyi István Egyetem

A vírushelyzet miatt idén nyáron nem rendeznek Formula Student-futamokat, mégsem maradnak verseny nélkül a csapatok: az FS Online keretében virtuálisan ugyan, de megmérkőzhetnek egymással. A nemzetközi összefogással megvalósuló verseny hagyományos előadások helyett videós prezentációkat, pályán megtett körök helyett autószimulátoros feladatokat kínál. A világszinten is egyedülálló rendezvény házigazdája a Széchenyi István Egyetem lesz, a döntőket az intézmény médiaközpontjából augusztus 8-án élőben közvetítik.

Győr, 2020. augusztus 3. – Horváth Márton, SZEhírek (borítókép: FS Online)

A járvány felértékelte a háromdimenziós webtereket

A járvány felértékelte a háromdimenziós webtereket

Eddig is tudható volt, hogy a háromdimenziós webterek hatékony megoldást kínálnak kiállítások bemutatására és konferenciák online lebonyolítására, de a koronavírus-járvány miatti távolságtartást szorgalmazó vagy előíró intézkedések felértékelték e lehetőségeket. A Széchenyi István Egyetem VR Learning Centerében is tapasztalták ezt.

Győr, 2020. július 31. – Hancz Gábor, SZEhírek

Ezért szeretem a Széchenyi István Egyetemet – Boa Zsófia

Ezért szeretem a Széchenyi István Egyetemet – Boa Zsófia

A Széchenyi István Egyetemet választani lehetőséget, kihívást és büszkeséget jelent – ezt szeretnénk bemutatni cikksorozatunkkal, amelyben egyetemi polgárok mondják el, miért szeretnek az intézményben tanulni és/vagy dolgozni. A gyógypedagógus-jelölt Boa Zsófia például szaktudást, hivatást, útmutatást és önbizalmat is kapott oktatóitól, akiknek mindig hálás lesz, mert kinyitották számára a világot.

Győr, 2020. július 30. – Czeiner-Szücs Anita, SZEhírek

„A nagyköveteink lesztek a világban” –nemzetközi hallgatókat búcsúztattak Győrben

„A nagyköveteink lesztek a világban” –nemzetközi hallgatókat búcsúztattak Győrben

„Nehéz volt az elmúlt időszak, de nem adtátok fel, keményen dolgoztatok és befejeztétek tanulmányaitokat. Győr most már mindig a második otthonotok marad” – ezekkel a szavakkal köszöntötte a frissen végzett nemzetközi hallgatókat a tiszteletükre rendezett fogadáson dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora.

Győr, 2020. július 28. – Horváth Márton, SZEhírek

Különleges doktori képzés indul a Széchenyi István Egyetemen

Különleges doktori képzés indul a Széchenyi István Egyetemen

Tudományos presztízst, illetve a képzés tartama alatt havonta 400 ezer forintot is kaphatnak azok a doktoranduszhallgatók, akik pályázatot nyernek az ősszel induló piacorientált kutatói utánpótlást is támogató kooperatív doktori programba, amely segíti a vállalati együttműködésben folytatott doktori tanulmányokat. A Széchenyi István Egyetem a jelentkezőknek pluszszolgáltatást biztosít. Pályázni 2020. augusztus 1. és szeptember 15. között lehet.

Győr, Mosonmagyaróvár, 2020. július 27. – Czeiner-Szücs Anita, SZEhírek

Elérhetőségek

cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.
tel.: +36 (96) 503-400
email: sze@sze.hu

Contact our Email support department if you are desperate to get blacklisted.

Események

Áramszünet a Központi Campuson 2020. augusztus 14. 07:00 - 12:00
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.

Kép- és videótár

Térkép