Teljes körűen ki kell költözni az egyetem kollégiumaiból

Magyarország Kormánya Operatív Törzsének döntése értelmében a Széchenyi István Egyetem Hegedűs Gyula Kollégiumából, a Multifunkciós épületből, a Külső Kollégiumból, a Famulus Kollégiumból és a mosonmagyaróvári Cserháti Sándor Kollégiumból a hallgatóknak március 16-án, hétfőn estig teljes körűen ki kell költözniük és minden személyes tárgyukat el kell vinniük. Azoknak, akik a megadott határidőig nem tudnak kiköltözni, az eszk@sze.hu e-mail címen kell ezt haladéktalanul jelezniük.

A győri campuson a központi kollégium mögötti, egyébként fizetős parkolók hétfőn ingyenesen használhatóak lesznek. Az egyetem megerősített biztonsági, gondnoki és takarítási szolgálatot rendelt el a kiköltözés napjaira.

A teljes körű kiköltözés során a szokásos adminisztrációt nem kell elvégezniük a hallgatóknak, csupán a kollégiumi portákon a kulcsot leadni és egy rövid nyilatkozatot aláírni. A kiköltözés után a szobában hagyott személyes tárgyakat az egyetem névvel és szobaszámmal ellátott dobozokban, biztonságos helyen helyezi el, ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal értük. Azokat szükség esetén, későbbi időpontban, külön egyeztetés alapján lehet majd átvenni.

Események

Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.
Tantárgyválasztási időszak 2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 29.