Tarlós István kapta a Széchenyi-egyetem Alumni Díját

A Széchenyi István Egyetem Alumni Díját vehette át dr. Földesi Péter rektortól Tarlós István, Budapest 2010 és 2019 közötti főpolgármestere, az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott.

Győr, 2020. január 14. - SZEhírek

A Széchenyi István Egyetem Alumni Díját vehette át dr. Földesi Péter rektortól Tarlós István, Budapest 2010 és 2019 közötti főpolgármestere, az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott az Egyetemi Csarnokban hétvégén megrendezett tizenhetedik győri médiabálon. A politikus 1973-ban szerzett mélyépítő mérnöki oklevelet az intézmény jogelődjén, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán.

Tarlós István a díj átvétele után magát őshallgatónak nevezve azt mondta: „Az első diploma meghatározó egy ember életében, ezért én nagy hálával és szeretettel gondolok arra a régi épületre, ahol közösen koptattuk a padokat és a katedrákat.”

 

Tarlós István dr. Földesi Péter rektor és Ördög Nóra, az est egyik műsorvezetője között a díj átadását követően. Fotó: O. Jakócs Péter

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.