Tájékoztatás kedvezményes OTP munkavállalói csomagról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az OTP Bank Nyrt. (továbbiakban OTP) és Egyetemünk között – előzetes szakszervezeti és jogi egyeztetések alapján – létrejött egy együttműködési megállapodás, amely szerint az OTP Munkavállalói kedvezménycsomagok igénybevételét biztosítja az Egyetem munkatársai számára. A Munkavállalói ajánlat keretében az OTP a Hirdetmény szerinti kedvezményeket biztosítja a munkavállalók részére.

A jelenleg hatályos Hirdetmény elérhető az egyetemi honlapon az alábbi helyen:

https://kh.sze.hu/downloadmanager/index/id/9839/m/8987

A későbbiekben kérjük, hogy az OTP honlapján vagy a bankfiókokban tájékozódjanak az aktuális hirdetményekről, amely időszakonként változhat.

 

A kedvezmények igénybe vételének feltétele:

Egyszer személyesen szükséges befáradni valamelyik OTP bankfiókba, és kérni kell az Egyetem és az OTP között fennálló együttműködési megállapodásra hivatkozva a kedvezményes munkavállalói csomag érvényesítését a rendszeres munkabér átutalás alapján.

Amennyiben a Munkavállaló már rendelkezik az OTP-nél valamely lakossági számlacsomaggal, ezen számlaszerződés módosítása nélkül veheti igénybe az OTP Munkavállalói ajánlat részeként kínált kedvezményeket, de az egyszeri személyes ügyintézés ez esetben is szükséges.

 

A bankfiókokban az ügyintézők látják a rendszerükben a Széchenyi István Egyetem azonosítóját, amely alapján be tudják állítani a kedvezményeket.

 

Győr, 2019. október 25.

 

                                                               FDSZ SZE Szakszervezet             Rektori, Kancellári Titkárság

 

Mellékletek:

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00