SZE hírek 2015/23. hét

A tartalomból...
  • Kitekintések - 25 éves a győri közgazdászképzés konferencia (Rendezvények)
  • Társadalmi Párbeszéd az Olimpiáért/Aula lezárás (Rendezvények)
  • SZEnergy Team a dobogón (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Megnyílt a 6th Ieee Coginfocom 2015 Nemzetközi Konferencia publikációs portálja (Tudományos hírek)

Rendezvények

Kitekintések - 25 éves a győri közgazdászképzés konferencia

A Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar "Kitekintések - 25 éves a győri közgazdászképzés" címmel konferenciát rendez 2015. június 11-én. Helyszín: Győr, Széchenyi István Egyetem.


Tovább olvasom

Társadalmi Párbeszéd az Olimpiáért/Aula lezárás


A Magyar Olimpiai Bizottság 2015. Június 9-én, 9:30 órától a Széchenyi István Egyetem Új-Tudástér épületének aulájában tartandó Győri Szakmai Konfereniájára ezúton tisztelettel meghívja Önt! A rendezvény miatt június 9-én 7:30 és 15:00 óra között az Új-Tudástérben található aulán és annak karzatán való átjárás tilos.


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

SZEnergy Team a dobogón

Sikeres verseny után tért haza a SZEnergy Team Hollandiából, ahol a Shell Eco Marathon Europe versenyt rendezték. A versenyeredmény hatalmas siker, hiszen a dobogó 3. helyét szerezte meg a csapat. A jó helyezést a végsőkig tökéletesített beállítások és az összeszokott csapat kettőse alapozta meg. Végül 195 km/kWh-s eredménnyel a nemzetközi mezőny élvonlába kerültek. Video: https://www.youtube.com/watch?v=RLX-7WpwnrA

 


Tovább olvasom

Tudományos hírek

Megnyílt a 6th Ieee Coginfocom 2015 Nemzetközi Konferencia publikációs portálja

A 2015. október 19-21. között, a győri Széchenyi István Egyetem főszervezésében megrendezésre kerülő, 6. IEEE Nemzetközi Kognitív Infokommunikáció Konferencia (CogInfoCom 2015) publikációs portálja megnyílt. Ezúton is szeretettel várjuk és hívjuk, hogy vegyen részt az eseményen publikáció (IEEE szabványnak megfelelő A/4, kéthasábos tördelésű, a képekkel és referenciákkal együtt min. 4, max. 6 oldal terjedelmű)/ előadási javaslat benyújtásával. Kérjük, hogy publikációkat az itt elérhető portálon (EasyChair) keresztül töltsék fel. A publikációs javaslatok első benyújtási határideje 2015. június 30.


Tovább olvasom

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00