SZE hírek 2015/19. hét

A tartalomból...
  • Szakmai szimpózium a Távközlési Világnap alkalmából (Rendezvények)
  • "Automotive" Szakmai nap (Rendezvények)
  • Meghívó a jövő mobilitása előadássorozatra (7. előadás) (Rendezvények)
  • 5/2015. Kancellári Körlevél a 3/2015. kancellári körlevél kiegészítéséről (KH hírek)
  • Akadémiai díj, Dr. Winkler Gábor iskolateremtő életműve (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Együttműködési megállapodás a GYSEV és a Széchenyi Egyetem között (Rólunk írták)

Rendezvények

Szakmai szimpózium a Távközlési Világnap alkalmából

2015. május 14-én a győri Széchenyi István Egyetem Távközlési Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) valamint a TAI-s Önképző Kör (TÖK) szakmai szimpóziumot szervez a Távközlési Világnap alkalmából.


Tovább olvasom

"Automotive" Szakmai nap

Ezúton szeretnénk meghívni az "Automotive" Szakmai nap, Előadások és bemutatók a járműtechnika oktatásról, annak eszközrendszeréről, tapasztalatairól és fejlődési irányairól c. rendezvényünkre. Az előadások ideje: 2015. május 12., 9-15 óráig. Helyszín: Széchenyi István Egyetem, VIP terem (E-épület). Részletes program letöltése. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.


Tovább olvasom

Meghívó a jövő mobilitása előadássorozatra (7. előadás)

A hetedik előadás 2015.05.21-én a a Belső Égésű Motorok Tanszék aulájában lesz(47° 41’ 43” N, 17° 37’ 40” E), 17.00 órától kerül megrendezésre. Az előadás témája: Eigenschaftsentwicklung Gesamtfahrzeug. Előadó: Dr. Rüdiger Chmielewski (AUDI AG).


Tovább olvasom

KH hírek

5/2015. Kancellári Körlevél a 3/2015. kancellári körlevél kiegészítéséről

1./ Nemzetközi utazásokkal kapcsolatos konferenciaregisztráció: felhívjuk a dolgozók figyelmét a konferenciaregisztráció kapcsán arra, hogy amennyiben saját bankszámláról utalnak, vagy bankkártyával fizetik ki az előzetes regisztrációt, azt az Egyetem utólagosan nem tudja megtéríteni a dolgozó részére tekintettel arra, hogy a beszerzés központosított közbeszerzés köteles. A követendő eljárás: 


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

Akadémiai díj, Dr. Winkler Gábor iskolateremtő életműve

Tizenhárom tudós vehette át a Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége által adományozott Akadémiai Díjat az intézmény 186. közgyűlésén. A kiemelkedő tudományos munkásság elismerését jelentő kitüntetéseket Lovász László elnök adta át a díszünnepségen Az idei díjazottak között van dr. Winkler Gábor, az MTA doktora, a győri Széchenyi István Egyetem professor emeritusa, aki az építészettörténet, az urbanisztika, a műemlékvédelem és az építészeti tervezés területén kifejtett sikeres és eredményes szakmai, oktatói és kutatói tevékenységéért, a 19. század építészetének kutatása területén végzett iskolateremtő munkásságáért és nemzetközileg is elismert életművéért kapta a díjat.


Tovább olvasom

Rólunk írták

Együttműködési megállapodás a GYSEV és a Széchenyi Egyetem között

Az elméleti és gyakorlati képzést is segíti az az együttműködési megállapodás, amelyet a GYSEV Zrt. kötött a Széchenyi István Egyetemmel. A vasúttársaság és a győri felsőoktatási intézmény megegyezése értelmében a közlekedésmérnöki szakon gyakorlat-centrikusabb lesz az oktatás, emellett közös pályázatok segíthetik a hallgatók képzését.


Tovább olvasom

Események

Szenátusi Ülés 2020. március 30. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00