SZE hírek 2014/8. hét

A tartalomból...
  • Az új választási rendszer kérdőjelei (Rendezvények)
  • "A jövő mobilitása" előadássorozat (Rendezvények)
  • Megszállják Győrt a Példaképek (Rendezvények)
  • Véradás (Rendezvények)
  • 4/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél (GMF hírek)
  • Letették a Dunakapu tér alapkövét (Városi hírek)
  • A költségvetésről (Városi hírek)
  • Spaller Endre: Áttörés előtt Győr-Moson-Sopron megye (Rólunk írták)
  • AUDI Lean Menedzsment (Audi hírek)

Rendezvények

Az új választási rendszer kérdőjelei

Február 20-án 17 órától a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar Deák-teremében kerül megrendezésre az Alkotmányjogi-és Politikatudományi-, valamint a Jogelméleti Tanszék közös szervezésében az Új választási rendszer kérdőjelei című rendezvény.


Tovább olvasom

"A jövő mobilitása" előadássorozat

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt a győri Széchenyi István Egyetem Belső Égésű Motorok Tanszékének (MT) a tizenkettedik A jövő mobilitása előadássorozatra, amely az Audi Akademie Hungaria és az Audi Hungaria Motor Kft. műszaki osztályának az együttműködésével csütörtökönként, 17.00 órától kerül megrendezésre.


Tovább olvasom

Megszállják Győrt a Példaképek

Ha tudni akarod

kit hívott meg magához Obama vacsorára, hogyan lehet webshopból meggazdagodni, ki az, aki már 12 évesen is milliókat keresett, vagy miért jó biznisz a matek záróvizsga,

akkor gyere el, és lesd el a sikereinket!


Tovább olvasom

Véradás

A Széchenyi István Egyetem továbbra is részt vesz az Országos Felsőoktatási Véradóversenyben, ahol már évek óta eredményesen szerepel Véradóinknak köszönhetően.

Ennek keretében a 2013/2014-es tanévben második alkalommal Véradást tartunk Egyetemünkön a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat közös szervezésében.


Tovább olvasom

GMF hírek

4/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél

Téma: A 2014. évi beszerzési tilalom.


Tovább olvasom

Városi hírek

Letették a Dunakapu tér alapkövét

A Dunakapu tér alapkövét 2014. február 18-án, kedden helyezték el a mélygarázs mínusz harmadik szintjén.

Rendhagyó helyszínen tartottak ünnepséget kedden, hiszen a Dunakapu téri munkálatok kellős közepén, a leendő mélygarázs mínusz harmadik szintjén került a helyére a Dunakapu téri alapkő. Az eseményen Borkai Zsolt polgármester úgy fogalmazott, bár sok vita előzte meg a kivitelezést, ma már látványos szakaszába lépett az építkezés. Hozzátette, a Dunakapu tér korábbi állapota méltatlan volt gyönyörű belvárosunkhoz. A fejlesztés révén nem csak megszépül a tér, de a mélygarázs segítségével a parkolási gondok is enyhíthetők. Az már most látható, akár szabad szemmel is, hogy 21-ik századi technológiával készül a 21-ik századi beruházás.


Tovább olvasom

A költségvetésről

Borkai Zsolt polgármester és Fekete Dávid alpolgármester mutatta be a február 21-én a közgyűlés elé kerülő 2014-es városi költségvetés tervezetét.

Az idei évi főösszeg 36,3 milliárd forint, ami mintegy 800 millió forinttal több a tavalyinál. – mondta el a polgármester a büdzsével kapcsolatban. A költségvetés a fejlesztésekre nyolcmilliárd forintot tartalmaz, nem számítva az állami finanszírozású beruházásokat, így például a multifunkcionális csarnok, vagy a városi uszoda építését.


Tovább olvasom

Rólunk írták

Spaller Endre: Áttörés előtt Győr-Moson-Sopron megye

Győr-Moson-Sopron megye áttörés előtt áll - jelentette ki az Európai Unió új, 2014-ben induló kutatási és innovációs keretprogramját bemutató hétfői győri rendezvény előtt tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke.


Tovább olvasom

Audi hírek

AUDI Lean Menedzsment

A Széchenyi István Egyetem és Audi Hungaria Motor kft. közös tantárgya a Lean Menedzsment 2013. szeptemberében indult. A hallgatók Lean alapismereteket tanulnak, és az Audi Hungaria termelési rendszerét ismerik meg előadásokon és gyakorlati példákon keresztül.


Tovább olvasom

Események

Election Night tanszéki rendezvény 2019. május 26. 18:30 - 20:00
Szenátusi Ülés 2019. május 27. 14:00 - 15:00
Jézus élete - Beszélgetős estek 2019. május 27. 19:00 - 21:00