SZE hírek 2014/47. hét

A tartalomból...
  • Mérő László-Racionális és nem racionális, de értelmes gondolkodás (Rendezvények)
  • 14. Ádventi Keresztény Könyvvásár (Rendezvények)
  • 2014. évi Publikációs Nívódíj pályázat nyertesei (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • A Széchenyi István Egyetem hallgatója képviseli hazánkat a Szakmák Olimpiáján San Paulóban 2015-ben (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Advent és Téli Fesztivál Győrben (Városi hírek)
  • 15/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél-Könyvek, folyóiratok 2015. évi beszerzési rendje (GMF hírek)
  • Vezetéstudomány az Audi új egyetemi tanszékén (Rólunk írták)

Rendezvények

Mérő László-Racionális és nem racionális, de értelmes gondolkodás

Tisztelettel meghívjuk a győri egyetemi oktatókat, munkatársakat, doktoranduszokat és hallgatókat a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő soron következő előadói estre.
Az előadás helyszíne: Széchenyi István Egyetem, E épület, G  terem
Az előadás időpontja: 2014. november 26., 17-18 óra
Az előadó: Mérő László – matematikus, pszichológus
Az előadás címe: Racionális és nem racionális, de értelmes gondolkodás 


Tovább olvasom

14. Ádventi Keresztény Könyvvásár

2014. december 3-án, szerdán 9-17 óráig a Győri Ökumenikus Egyetemi Lelkészség szevrezésében valósul meg az immár hagyományosnak tekinthető Ádventi Keresztény Könyvvásár a Széchenyi Egyetem Aulájában. A rendezvényen a Kiadók 10-20% kedvezményt adnak könyveikből.


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

2014. évi Publikációs Nívódíj pályázat nyertesei

Az egyetemi kollégáknak meghirdetett felhívásra 20 érvényes pályázat érkezett be. A pályaművek bírálata a vonatkozó szakterületek nemzetközi tudományos normáinak figyelembevételével történt. A pályázóknak köszönjük a részvételt, mindannyian színvonalas publikációkat jegyeznek. Pályázni három kategóriában lehetett, mindhárom esetben tudtunk nyertest hirdetni. Folyóirat cikk kategóriában Nagyné Dr. Szabó Andrea (a képen), tudományos kismonográfia kategóriában Dr. Géczy Nóra és Dr. Deli Gergely, Konferencia kötetben, illetve gyűjteményes kötetben megjelent publikáció kategóriában pedig Dr. Hartmann István nyerte el a díjat.


Tovább olvasom

A Széchenyi István Egyetem hallgatója képviseli hazánkat a Szakmák Olimpiáján San Paulóban 2015-ben

Tóth Eszter a Petz Lajos Egészségtudományi és Szociális Képzési Intézet Ápolás és Betegellátás szakos 3 éves hallgatója I. helyezést ért el a verseny magyarországi döntőjében és helyezésével kvalifikálta magát a 2015-ben San Paulóban megrendezésre kerülő Wordskillsre.


Tovább olvasom

Városi hírek

Advent és Téli Fesztivál Győrben

„Idén még a Széchenyi tér lesz az adventi fesztivál központi helyszíne, ám december elején megnyitjuk a Dunakapu teret is" - mondta el Borkai Zsolt polgármester. A téren a mindenki karácsonyfája és az adventi koszorú mellett idén is számos meglepetéssel várják a gyerekeket, többek mellett lesz kisvonat, körhinta, rénszarvasszán, s az elmaradhatatlan zenés fényjátékkal is kedveskednek a családoknak.


Tovább olvasom

GMF hírek

15/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél-Könyvek, folyóiratok 2015. évi beszerzési rendje

A 2013-2014-ben történt ÁSZ ellenőrzésnek köszönhetően szükségessé vált az Egyetem Könyvtára, illetve szervezeti egységei, dolgozói által beszerzett könyvek, bel- és külföldi folyóiratok egységes kezelése és egybeszámítása. A korábbi évek gyakorlatától eltérően 2015. évtől az egyetemi költségvetést terhelő könyvek, folyóiratok beszerzése kizárólag az Egyetemi Könyvtáron keresztül történhet az alábbiak szerint: 


Tovább olvasom

Rólunk írták

Vezetéstudomány az Audi új egyetemi tanszékén

A győri Széchenyi egyetem az Audi döntő jelentőségű partnere – mondta Thomas Sigi professzor, az Audi AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja, aki Földesi Péter rektorral együtt aláírta a világcég ötödik tanszékének megalapításáról szóló oklevelet.


Tovább olvasom

Események

Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.
Tantárgyválasztási időszak 2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 29.