SZE hírek 2014/29. hét

A tartalomból...
  • Nyári nyitvatartási rend (RH közleményei)
  • Hatszáz frissdiplomás indul a munkaerőpiacra (Rólunk írták)
  • Jogi doktorok és egészségtudományi frissdiplomások Győrből a térségi munkaerőpiacra (Egyéb)
  • Tom Jones zárja a nyarat Győrben (Városi hírek)
  • Indul a harmadik műszak az Audi Hungaria járműgyártásában (Audi hírek)

RH közleményei

Nyári nyitvatartási rend

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. július 28. és 2014. augusztus 24. között a Széchenyi István Egyetem épületei az alábbi rend szerint tartanak nyitva:


Tovább olvasom

Rólunk írták

Hatszáz frissdiplomás indul a munkaerőpiacra

Hatszázharmincnyolcan vehették át záróbizonyítványukat, diplomájukat a győri Széchenyi István Egyetem ünnepi rendezvényein. A Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar nemzetközi igazgatási képzésén és annak mesterszakán 47-en végeztek. A jogi asszisztens felsőfokú szakképzést 23-an fejezték be. 


Tovább olvasom

Egyéb

Jogi doktorok és egészségtudományi frissdiplomások Győrből a térségi munkaerőpiacra

Negyvennégy jogi doktort avattak a győri Széchenyi István Egyetemen. A képzési követelményeket sikeresen teljesítő végzettek a rektori jogarra letett esküjét dr. Földesi Péter rektor és dr. Lévayné dr. Fazekas Judit dékán fogadta. Hárman a legjobb tanulmányi eredményt jelző, summa cum laude minősítésű diplomával kezdik szakmai pályafutásukat. Komp Bálint János a szombathelyi Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnáziumából, Réfi Barbara a győri Szabadhegyi Közoktatási Központ Gimnáziumából, Trenyisán Máté az ózdi József Attila Gimnáziumból jött Győrbe tanulni.


Tovább olvasom

Városi hírek

Tom Jones zárja a nyarat Győrben

Újabb világsztár látogat városunkba és ad ingyenes szuperkoncertet a nyári programok győri zárásaként. Mandoki Soulmates, „Abba, the Show”, Chico and the Gypsies, Kool and the Gang, The Straits. Ezek voltak az elmúlt évek nyárzáró produkciói. Az idén egy újabb világsztárt fogadhatunk városunkban, hiszen 2014 augusztus 23-án este kilenc órától Tom Jones lép színpadra a Városháza előtt. – jelentette be Borkai Zsolt polgármester az esemény sajtótájékoztatóján. 


Tovább olvasom

Audi hírek

Indul a harmadik műszak az Audi Hungaria járműgyártásában

Augusztus közepétől az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. járműgyárában bevezetik a három műszakos munkarendet. Az Audi TT és TTS Coupé sorozatgyártásának felfutásával a gyártás eléri teljes kapacitását. A műszakrend kibővítése a prémium modellek iránti magas keresletnek köszönhető. Jelenleg több mint 3 000 munkatárs dolgozik a járműgyártásban.


Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.