SZE hírek 2014/24. hét

A tartalomból...
  • Prof. Lorenzo Ros-McDonnell, (Universidad Politécnica de Cartagena) előadása (Rendezvények)
  • Konfliktuskezelési és időmenedzsment tréning (Képzések)
  • Színes nyár elé nézünk (Városi hírek)
  • Forgalmi változások a nyárnyitó koncert idején (Városi hírek)
  • „A mi utcánk, a mi jövőnk” rajz-, foto-, családi és csoportos kreatív pályázat (Egyéb)

Rendezvények

Prof. Lorenzo Ros-McDonnell, (Universidad Politécnica de Cartagena) előadása

A Járműipari Felsőoktatási és kutatási együttműködés c. TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV 2012-0002 c. pályázat keretében örömmel hirdetjük meg Prof. Lorenzo Ros-McDonnell, Universidad Politécnica de Cartagena, Spaing előadását a Operational research in production planning és Production management in practice – Learning by doing modelling of manufacturing processes címmel.
Időpont: 2014. június 12. 14:00
Helyszín: UT 230/2 terem


Tovább olvasom

Képzések

Konfliktuskezelési és időmenedzsment tréning

A júniusra hirdetett „Konfliktuskezelési és időmenedzsment tréning"-re való nagy túljelentkezés miatt a tréninget júliusban is megtartjuk.
A tréning időpontja: 2014. július 3-4.


Tovább olvasom

Városi hírek

Színes nyár elé nézünk

Fekete Dávid alpolgármester a Négy Évszak Fesztivál nyári programjainak sajtótájékoztatóján elmondta, az idén is rengeteg program várja a győrieket és a hozzánk látogató kicsiket és nagyokat egyaránt. A nyár a szokásokhoz híven az idén is a Nyárnyitó nagykoncerttel kezdődik, amelyen ezúttal a Neoton sztárjai lépnek színpadra. Holnap hajnalig, 220 felett, Monte Carlo, Santa Maria, Nyár van – hogy csak néhányat említsünk azokból a slágerekből, amelyek Csepregi Éva vezetésével június 14-én, szombaton felcsendülnek. a Városháza előtt (esőnap június 15).


Tovább olvasom

Forgalmi változások a nyárnyitó koncert idején

2014. június 14-én a következő forgalmi változások várhatók Győr helyi autóbusz-közlekedésében:
I-es ütem: 2014. június 14-én, szombaton 00.00 óra és 20.00 óra között: a Szent István út Baross Gábor híd és Aradi vértanúk útja közötti szakasza lezárásra kerül (a Baross Gábor híd felújítási munkálatok miatt nem járható).
II-es ütem: 2014. június 14-én, szombaton 20.00 órától üzemzárásig:a Szent István út Nádor aluljáró és Munkácsy Mihály utca közötti szakasza teljes szélességében lezárásra kerül, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Árpád út – mint terelőútvonal – az autóbuszok részére nem használható. 
A rendezvényt követően a résztvevők hazaszállítása céljából díjmentes éjszakai különjáratok indulnak.
Esőnap esetén a rendezvény 2014. június 15-én kerül megrendezésre. Ebben az esetben június 15-én 19.00 óráig terjed a lezárás I-es üteme, a II-es ütem 19.00 órától üzemzárásig tart.


Tovább olvasom

Egyéb

„A mi utcánk, a mi jövőnk” rajz-, foto-, családi és csoportos kreatív pályázat

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ismét rajz-, fotó- és családi és csoportos kreatív pályázatot hirdet az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap alkalmából.A pályázatok postára adási, illetve e-mailben történő elküldésének határideje: 2014. június 30. 


Tovább olvasom

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00