SZE hírek 2014/16. hét

A tartalomból...
  • Széchenyi Egyetemi Napok (Rendezvények)
  • TMDK és Tehetség Nap programja (Tudományos hírek)
  • Platón ma – kiállítás (Kulturális események)
  • VB-terasz, Final Four és Neoton a Győri Városháza előtt (Városi hírek)
  • V.Tavaszi Családi Sport-és Egészségnap (Városi hírek)
  • EIMK Ügyfélszolgálat indítása (Egyéb)
  • Zárt kerékpártároló az Egyetemen (Egyéb)

Rendezvények

Széchenyi Egyetemi Napok

2014. április 23-26-ig újból dübörög a SZE Napok egy kicsit másként. A már számos ismert és közkedvelt program mellett még szélesebb kínálattal indul útjára egy mini fesztivál, amely még egyetemi időszakban igyekszik elhozni  a Közönségnek a kedvenc zenekarait, fellépőik legjavát.


Tovább olvasom

Tudományos hírek

TMDK és Tehetség Nap programja

A Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Tanácsa és Hallgatói Önkormányzata 2014. április 23-án Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát és Tehetség Napot rendez hallgatói számára.


Tovább olvasom

Kulturális események

Platón ma – kiállítás

A filozófiát Szókratész óta életmódnak tekintik, amelyben az elméleti és gyakorlati tudás összhangba kerül. A klasszikus értelemben vett filozófia ezt a viszonyulást ébreszti fel az emberben. Az Új Akropolisz Filozófiai Iskola győri központjában, a FILO-Pontban ennek jegyében született előadásainkkal, beszélgetéseinkkel, kurzusainkkal várjuk az érdeklődőket. Kiállításunk modern formavilágon és példákon keresztül mutatja be az Akadémia megalapítójának maradandó tanításait. A tablók megtekintése után bárki próbára teheti megszerzett tudását játékos kvízeink kitöltésével.


Tovább olvasom

Városi hírek

VB-terasz, Final Four és Neoton a Győri Városháza előtt

A kézilabda négyes döntő mérkőzéseit és a labdarúgó világbajnokságot is kivetítőn élvezhetik a győriek. A nyárnyitó koncerten ezúttal a Neoton sztárjai lépnek színpadra…


Tovább olvasom

V.Tavaszi Családi Sport-és Egészségnap

A Barátság Sportparkban minden év tavaszán megrendezik a Tavaszi Sport-és Egészségnapot, amelyen egy egész napos családi sportprogramban vehetnek részt a mozgásra, a szabadidő aktív eltöltésére vágyók. A rendezvényen számos sportolási lehetőségnek hódolhatnak a kilátogatók. Választhatnak a fitness-programok, labdás játékok, ügyességi feladatok és különböző látványos bemutatók között. Idén április 26-án 9 órától várják az érdeklődőket a Barátság Parkban.


Tovább olvasom

Egyéb

EIMK Ügyfélszolgálat indítása

Az Egyetemi Informatikai és Médiaközpont szoftver megoldást vezet be az informatikai problémák és feladatok bejelentésére, nyilvántartására és egységes kezelésére.


Tovább olvasom

Zárt kerékpártároló az Egyetemen

Az Egyetem területén korábban kialakításra került egy zárt kerékpártároló, amely csak a megfelelő jogosultsággal rendelkezők számára elérhető. Az Új Tudástér épülete alatt található vezetői parkolóban lévő  UT006-os terem ajtaja közalkalmazotti kártyával nyitható.


Tovább olvasom

Események

Nyári ügyeleti rend 2019. július 29. 00:00 - 2019. augusztus 20. 23:00
WAKO utánpótlás Kick-box Európa-bajnokság 2019. augusztus 24. - 2019. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2019. augusztus 26. 14:00 - 16:00