SZE hírek 2014/10. hét

A tartalomból...
  • Thomas Sigi előadása: Humántőke - generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről (Rendezvények)
  • Információk az egyetemi beruházásról 1/2014.sz. hírlevél (GMF hírek)
  • Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díjban részesült Dr. Zseni Anikó (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • dr. Nárai Márta a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Díjjal ismerték el az Audi Hungaria duális szakképzését (Audi hírek)

Rendezvények

Thomas Sigi előadása: Humántőke - generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről

Kedves Érdeklődő!

2014 tavaszán Thomas Sigi, az Audi AG Személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja ismét a találkozások városába, Győrbe látogat!

Látogass el március 13-án, csütörtökön a Széchenyi István Egyetemre a nagysikerű előadás-sorozat folytatására, amely 13 órától kerül megrendezésre „Humántőke – generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről" címmel!


Tovább olvasom

GMF hírek

Információk az egyetemi beruházásról 1/2014.sz. hírlevél

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

A Környezet, Energia Operatív Program keretében Európai uniós és Magyar Állam támogatása mellett megvalósuló projekt két programot foglal magába: az „A-B” tanulmányi épületek (KEOP-5.3.0/B/09-2010-0090) és a „C-D” tanulmányi épületek (KEOP-5.3.0/B/09-2010-0091) energetikai korszerűsítése (továbbiakban KEOP projekt) programok építési feladatai, munkálatai tovább folytatódtak.


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díjban részesült Dr. Zseni Anikó

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata által 2013-ban meghirdetett, a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten elért kimagasló oktatói teljesítményért „A Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” díjban részesült Dr. Zseni Anikó, a Környezetmérnöki Tanszék egyetemi docense.


Tovább olvasom

dr. Nárai Márta a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője

2014. január 1-jétől a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője dr. Nárai Márta, a Széchenyi István Egyetem Szociális Tanulmányok Tanszékének docense.

A Civil Szemle Alapítvány kiadásában évente négyszer megjelenő periodika 2004 vége óta létezik, 2008 óta szerepel a nemzetközi Thomson-Reuters Citációs Indexben, ami kiemelt szakmai presztízst biztosít számára a magyarországi társadalomtudományi szakmai folyóiratok között. A folyóirat megpróbálja felölelni a civil közélet, a társadalmi szervezeti lét, a nonprofit kutatás stb. problémakörét, elsősorban a civil társadalommal, civil/nonprofit szektorral foglalkozó írások, tudományos cikkek befogadója.


Tovább olvasom

Audi hírek

Díjjal ismerték el az Audi Hungaria duális szakképzését

Budapest, 2014. február 27. – Példaértékű: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. nyerte el a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakképzési díját. Budapesten, ünnepélyes díjátadó keretében Dr. Matei I. Hoffmann, Németország magyarországi nagykövete adta át a DUIHK által alapított Szakképzési Díjat a vállalatot képviselő, duális szakképzésért felelős munkatársaknak. A vállalatnál a 2001 óta működő duális szakképzés keretében több mint 1 400 szakmunkástanuló sajátította el szakmáját és kezdte meg szakmai pályafutását az Audi Hungariánál.


Tovább olvasom

Események

Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. október 2. - 2020. október 3.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. október 9. - 2020. október 10.
MÉK Parasztolimpia (Kari oktatási szünet) 2020. október 12. - 2020. október 14.