SZE hírek 2014/10. hét

A tartalomból...
  • Thomas Sigi előadása: Humántőke - generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről (Rendezvények)
  • Információk az egyetemi beruházásról 1/2014.sz. hírlevél (GMF hírek)
  • Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díjban részesült Dr. Zseni Anikó (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • dr. Nárai Márta a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Díjjal ismerték el az Audi Hungaria duális szakképzését (Audi hírek)

Rendezvények

Thomas Sigi előadása: Humántőke - generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről

Kedves Érdeklődő!

2014 tavaszán Thomas Sigi, az Audi AG Személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja ismét a találkozások városába, Győrbe látogat!

Látogass el március 13-án, csütörtökön a Széchenyi István Egyetemre a nagysikerű előadás-sorozat folytatására, amely 13 órától kerül megrendezésre „Humántőke – generációk perspektívái és gondolatok a modern vezetésről" címmel!


Tovább olvasom

GMF hírek

Információk az egyetemi beruházásról 1/2014.sz. hírlevél

Tisztelt Kollégák, tisztelt Hallgatók!

A Környezet, Energia Operatív Program keretében Európai uniós és Magyar Állam támogatása mellett megvalósuló projekt két programot foglal magába: az „A-B” tanulmányi épületek (KEOP-5.3.0/B/09-2010-0090) és a „C-D” tanulmányi épületek (KEOP-5.3.0/B/09-2010-0091) energetikai korszerűsítése (továbbiakban KEOP projekt) programok építési feladatai, munkálatai tovább folytatódtak.


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díjban részesült Dr. Zseni Anikó

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata által 2013-ban meghirdetett, a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten elért kimagasló oktatói teljesítményért „A Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” díjban részesült Dr. Zseni Anikó, a Környezetmérnöki Tanszék egyetemi docense.


Tovább olvasom

dr. Nárai Márta a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője

2014. január 1-jétől a Civil Szemle c. folyóirat új főszerkesztője dr. Nárai Márta, a Széchenyi István Egyetem Szociális Tanulmányok Tanszékének docense.

A Civil Szemle Alapítvány kiadásában évente négyszer megjelenő periodika 2004 vége óta létezik, 2008 óta szerepel a nemzetközi Thomson-Reuters Citációs Indexben, ami kiemelt szakmai presztízst biztosít számára a magyarországi társadalomtudományi szakmai folyóiratok között. A folyóirat megpróbálja felölelni a civil közélet, a társadalmi szervezeti lét, a nonprofit kutatás stb. problémakörét, elsősorban a civil társadalommal, civil/nonprofit szektorral foglalkozó írások, tudományos cikkek befogadója.


Tovább olvasom

Audi hírek

Díjjal ismerték el az Audi Hungaria duális szakképzését

Budapest, 2014. február 27. – Példaértékű: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. nyerte el a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakképzési díját. Budapesten, ünnepélyes díjátadó keretében Dr. Matei I. Hoffmann, Németország magyarországi nagykövete adta át a DUIHK által alapított Szakképzési Díjat a vállalatot képviselő, duális szakképzésért felelős munkatársaknak. A vállalatnál a 2001 óta működő duális szakképzés keretében több mint 1 400 szakmunkástanuló sajátította el szakmáját és kezdte meg szakmai pályafutását az Audi Hungariánál.


Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00