Startup Campus University - Innovative Idea Battle

Az Enterprise Hungary 2018-ban megszervezi a régió első egyetemi ötletversenyét. A Startup Campus University, 10 európai ország egyetemi hallgatóinak nyújt lehetőséget ötletük bemutatására, validálására befektetők és piaci szereplők előtt.

A kezdeményezés célja, felfedezhetővé tenni az egyetemi innovatív ötleteket, ösztönözni a vállalkozás alapítást, elősegíteni az egyetemen születő innovatív ötletek piacralépését és a régiós összefogást. A Startup Campus University továbbá teret kíván biztosítani a nagyvállalatok, egyetemek és befektetők szorosabb együttműködésének.

A programba minden innovatív vállalkozói ötlettel vagy prototípussal rendelkező egyetemi hallgatói csapat jelentkezhet, akik tanulmányaikat az alábbi országokban teljesítik:

 

Az online jelentkezést követően a szakmai zsűri által kiválasztott 16 hallgatói csapat, egy 2 napos felkészítésen vesz részt Budapesten, melynek keretében a legjobb 8 jut tovább a Bécsben megrendezésre kerülő döntőbe.

 

A döntőbe jutott csapatok a szervezők és partnerei által 9 millió forintos befektetési ajánlatot kapnak és részt vehetnek a Startup Campus nyári inkubációs programjában. A győztes csapatnak pedig a nemzetközi befektetőkből álló zsűri döntése alapján 150 millió forintig terjedő befektetés kerül felajánlásra.

További információk és jelentkezés: http://startupcampus.hu/scu/

Események

Áramszünet a Központi Campuson 2020. augusztus 14. 07:00 - 12:00
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.