Rektori-Kancellári köszönőlevél

Tisztelt Kollégánk!

Talán még két héttel ezelőtt sem gondolta volna senki, hogy a koronavírus-járvány miatt szükségessé válik az egyetemi épületek bezárása a hallgatók előtt. Mindez új feladatokkal jár mindannyiunk számára és új megközelítéseket igényel.

Örömet jelent ugyanakkor az, hogy a szokatlan helyzethez intézményünk valamennyi területe jól alkalmazkodik, és kollégáink rovábbra is magas színvonalon végzik munkájukat - akár az egyetemen, akár a járvány terjedésének lassítása érdekében otthon.

Köszönettel tartozunk az oktatóknak, kutatóknak, hogy mindent megtesznek a távoktatásra való átállás sikeréért. Hálásak vagyunk az ügyviteli kollégáknak, hogy lelkiismeretes munkájuk eredményeként az intézmény napi működése ebben az átmeneti időszakban is zavartalan. Külön köszönjük az operatív területeken dolgozók kitartását, s azt, hogy a korábbinál is sokkalta fontosabb takarítási, gondnoki, kollégiumi, étkeztetési feladatokat felelősségteljesen végzik el.

A legfontosabb persze az, hogy mindenki vigyázzon magára és szeretteire. Bízunk abban, hogy amikor túljutunk a jelenlegi nehézségeken, mindenkivel újra találkozunk az egyetemen!

Győr, 2020. 03. 20.

Dr. Földesi Péter Dr. Filep Bálint
rektor kancellár

Az aláírt levél a linkre kattintva olvasható!

 

Tisztelt Hallgatónk!

Talán még két héttel ezelőtt sem gondolta volna senki, hogy a koronavírus-járvány miatt szükségessé válik az egyetem bezárása. Mindez új feladatokkal jár mindannyiunk számára és új megközelítéseket igényel. A veszélyhelyzet miatt olyan rendkívüli intézkedések meghozatalára is szükség volt, mint a kollégiumok kiürítése. Külön köszönettel tartozunk hallgatóinknak azért, hogy a kiköltözést fegyelmezetten, gyorsan hajtották végre.

Örömmel tapasztaljuk, hogy a szokatlan helyzethez munkatársaink és hallgatóink is a lehető legjobban igyekeznek alkalmazkodni. A rendkívüli tavaszi szünetben valamennyien azon dolgozunk, hogy a távoktatásra való átállást követően mindenki a korábban megszokott magas színvonalon tudja folytatni tanulmányait. A legfontosabb persze az, hogy mindenki vigyázzon magára és szeretteire. Bízunk abban, hogy amikor túljutunk a jelenlegi nehéz időszakon, mindenkivel újra találkozunk az egyetemen!

Győr, 2020. 03. 20.

Dr. Földesi Péter Dr. Filep Bálint
rektor kancellár

Az aláírt levél a linkre kattintva olvasható!

Események

Szakirányválasztás 2021. március 1. - 2021. március 6.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. március 5. - 2021. március 6.
Elektronikus ZH nap 2021. március 5.