Parkolási rendszer változása az egyetem területén

Tisztelt Kollégák/Hallgatók!
 

 

Az egyetemen zajló fejlesztések miatt átmenetileg a parkolási lehetőségek korlátozottan állnak az Egyetem polgárainak rendelkezésére, amely elsősorban a reggeli órákban jelent kellemetlenséget. Ezért 2017. február 20-tól minden hétköznap reggel 6.00 és 8.30 között a P3-as parkolóba csak az egyetem dolgozóit és hallgatóit engedjük be. A belépéshez a közalkalmazotti vagy hallgatói kártya felmutatása szükséges. Ennek hiányában az Új Tudástér és Tanulmányi Épületek között található P3-as parkoló nem lesz használható.
A P1-es parkoló (parkolólemez) továbbiakban csak a közalkalmazottak számára lesz elérhető, mivel parkolólemez sorompói kijavításra kerültek, és 2017. február 20-án reggel újra teljeskörűen üzembe lesznek helyezve.
Kérem, hogy a közalkalmazott kollégák első sorban a parkolólemezt használják legyenek szívesek, mivel az a hallgatók számára nem elérhető, így a hallgatóknak több szabad hely marad a P3 parkolóban. 
 
 
Kérem, hogy azon hallgatók, akik gépjárművükkel a parkolólemezen parkolnak, ezen időpontig a parkolót elhagyni szíveskedjenek. 
2017. február 20-át követően a P1-es parkolót szabályellenesen használó hallgatók a gépjárműkihajtást a K3-as portán kezdeményezhetik, ahol a hallgató adatai rögzítésre kerülnek. A szabályellenes parkolás hallgatói fegyelmi eljárás indítását vonhatja maga után.
 
 
Hallgatói és közalkalmazotti kártyák készítése az AKIK-ban (Új Tudástér épülete) kezdeményezhető, bővebb információ kartya.sze.hu oldalon érhető el.
 
 
Reméljük, hogy a fenti intézkedés hozzájárul ahhoz, hogy a reggeli kritikus időszakban könnyebben tudnak parkolóhelyet találni, ezért kérjük az együttműködésüket, és az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket.
 
 
Üdvözlettel:
 

dr. Kovács Zsolt
főigazgató
Széchenyi István Egyetem
Igazgatásszervezési Főigazgatóság

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00