Parkolási rendszer változása az egyetem területén

Szervezeti változások

Parkolási rendszer változása az egyetem területén

Tisztelt Kollégák/Hallgatók!
 

 

Az egyetemen zajló fejlesztések miatt átmenetileg a parkolási lehetőségek korlátozottan állnak az Egyetem polgárainak rendelkezésére, amely elsősorban a reggeli órákban jelent kellemetlenséget. Ezért 2017. február 20-tól minden hétköznap reggel 6.00 és 8.30 között a P3-as parkolóba csak az egyetem dolgozóit és hallgatóit engedjük be. A belépéshez a közalkalmazotti vagy hallgatói kártya felmutatása szükséges. Ennek hiányában az Új Tudástér és Tanulmányi Épületek között található P3-as parkoló nem lesz használható.
A P1-es parkoló (parkolólemez) továbbiakban csak a közalkalmazottak számára lesz elérhető, mivel parkolólemez sorompói kijavításra kerültek, és 2017. február 20-án reggel újra teljeskörűen üzembe lesznek helyezve.
Kérem, hogy a közalkalmazott kollégák első sorban a parkolólemezt használják legyenek szívesek, mivel az a hallgatók számára nem elérhető, így a hallgatóknak több szabad hely marad a P3 parkolóban. 
 
 
Kérem, hogy azon hallgatók, akik gépjárművükkel a parkolólemezen parkolnak, ezen időpontig a parkolót elhagyni szíveskedjenek. 
2017. február 20-át követően a P1-es parkolót szabályellenesen használó hallgatók a gépjárműkihajtást a K3-as portán kezdeményezhetik, ahol a hallgató adatai rögzítésre kerülnek. A szabályellenes parkolás hallgatói fegyelmi eljárás indítását vonhatja maga után.
 
 
Hallgatói és közalkalmazotti kártyák készítése az AKIK-ban (Új Tudástér épülete) kezdeményezhető, bővebb információ kartya.sze.hu oldalon érhető el.
 
 
Reméljük, hogy a fenti intézkedés hozzájárul ahhoz, hogy a reggeli kritikus időszakban könnyebben tudnak parkolóhelyet találni, ezért kérjük az együttműködésüket, és az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket.
 
 
Üdvözlettel:
 

dr. Kovács Zsolt
főigazgató
Széchenyi István Egyetem
Igazgatásszervezési Főigazgatóság
Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00