Mi hajtja a jövő járműveit?

(www.hirdity.hu, 2010.02.24.)

A győri Széchenyi István Egyetem Audi Belső Égésű Motorok Tanszéke az Audi Akademie Hungaria Kft. és az Audi Hungaria Motor Kft. Motorfejlesztési Osztályának együttműködésével tovább folytatódik a két éve indult, nagy érdeklődéssel kísért Motortechnika előadássorozat.

A győri egyetemen egy különleges előadás keretében most bárki bepillanthat a világ egyik legnagyobb autóipari konszernjének fejlesztési filozófiájába és feladataiba: Wolfgang Hatz, a Volkswagen konszern motorfejlesztés vezetője tart előadást "A motorfejlesztés jövője a Volkswagen konszern globális hálózatában" címmel. A győri Széchenyi István Egyetem Audi Hungaria Belső Égésű Motorok Tanszéke által szervezett német nyelvű program 2010. február 25-én, csütörtökön 17 órakor, az egyetem E épületének VIP termében lesz.

Természetesen nem csak egyetemisták vehetnek részt a belépődíj nélküli előadáson. Mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy betekinthessen a kulisszák mögé, megismerje a világ vezető autógyára sikerének receptjét, s megtudja, milyen újdonságok kerülnek a motorháztető alá a következő években.

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.