Megnyitja kapuit a SZE

(www.kisalfold.hu, 2010.01.09.)

A legdinamikusabban fejlődő hazai térség egyetemének színes oktatási értékeit mutatják be a győri Széchenyi István Egyetem január 12-én, kedden reggel 8 órától.Mindezt a Nyitott kapuk címmel tartandó továbbtanulási rendezvényen. A SZE jogi, igazgatási, közgazdasági, informatikai, mérnöki, műszaki pedagógiai, egészségtudományi, szociális és zeneművészeti szakokon, alap-, egyciklusú és mesterképzésben kínál tanulmányi lehetőségeket.

A városi-egyetemi csarnokban (Egyetem tér 1.) kedden reggel 8 órától a ˝Tudáspalánták háza˝ nemzetközi és tudományos interaktív játékokkal fogadják az érkezőket. Az egyetem hallgatói, oktatói a városi-egyetemi csarnokban a nappali, a levelezős, a távoktatási képzések, az internetalapú távoktatás módszertana, a felsőfokú szakképzések mellett bemutatnak több lehetőséget, szolgáltatást, szervezetet, programot, melyek a tanulást segítik, színesítik.

Reggel 9 órától a ˝Korszerű gyakorlatorientált képzés az Audi támogatásával˝ című előadással és az alternatív hajtású járművek bemutatásával kezdődnek a képzések gazdasági, munkaerő-piaci kapcsolatait megismertető, 13 óráig tartó programok.

10 órától a kiscsarnokban a felsőoktatási felvételi eljárásról dr. Bakos Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakmai főtanácsadója tart előadást.

A felvételi tájékoztató nap regisztrált résztvevői tudományos kvízt oldhatnak meg, három nyereményjátékon vehetnek részt s értékes tárgyakat nyerhetnek. Részletes program: http://felveteli.sze.hu.

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00