Megkezdődött az új Audi A3Cabriolet sorozatgyártása az Audi Hungariánál

  • Egy újabb Audi A3 modelltípus készül teljes egészében a győri gyárban
  • Highlight a kompakt osztályban
  • Audi A3 Limousine és Audi A3 Cabriolet egy gyártósorról

Győr, 2013. október 17. – Megkezdődött az új Audi A3 Cabriolet sorozatgyártása: a mai naptól a kompakt négyüléses autóval egy új modell teljes gyártási folyamata valósul meg az Audi Hungaria új járműgyárában. Az Audi A3 Cabriolet lágyan ívelő formáival és vászontetejével vonzza a tekinteteket. Az új modell következetes könnyűszerkezetes építésével, új motorjaival, sokoldalú hálózati kapcsolataival és vezetői segédrendszereivel műszakilag is kategóriája élvonalát képviseli.

"Az új Audi A3 Cabriolet sorozatgyártása egy következő lépés ahhoz, hogy gyártásunkat évi 125 000 autóra növeljük. Vásárlóinkat prémium minőségű termékekkel győzzük meg nap mint nap. Mindez rugalmas és nagy szaktudással rendelkező csapatunknak köszönhető" – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

Az Audi A3 Limousine mellett az Audi A3 Cabriolet is az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. új autógyárában készül. Az Audi TT Coupé és TT Roadster következő generációját is itt gyártják majd. Az Audi összesen több mint 900 millió eurót fordított az építkezésre és a berendezésekre.

"Ezzel a modellel az Audi egy újdonsággal jelenik meg a prémium-kompakt osztályban. Az Audi Hungariát hatékony munkafolyamatok és kiváló infrastruktúra jellemzik, valamint magasan képzett munkatársak, akik a modell elődjének összeszerelése során jól kamatoztatható tapasztalatokat gyűjtöttek" – mondta Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.

Az Audi A3 Cabriolet - az A3 család legújabb tagja- tavasszal érkezik az európai piacokra. A dinamikus kompakt autó könnyűszerkezetes építésével, erős és hatékony motorjaival, sokoldalú hálózati kapcsolataival és vezetői segédrendszereivel az A3 család minden erősségét hordozza. Az Audi Hungariánál a modell elődjéből 2007 és 2013 között mintegy 62 900 darabot szereltek össze az ingolstadti gyárral közös gyártási folyamat keretében.

Események

Gyerekegyetem 2020 2020. június 22. - 2020. június 26.
Vizsgaidőszak vége 2020. június 27.
Szenátusi Ülés 2020. június 29. 14:00 - 16:00