Már Facebookon is naponta SZEhírek

A Facebookon is debütál a Széchenyi István Egyetem hírszolgáltatása, a SZEhírek. A Rektori-Kancellári Titkárság Kommunikációs és Alumni Irodája által működtetett oldal célja, hogy a közösségi médiában is széles körben terjedjenek a győri egyetem érdekes hírei, elgondolkodtató interjúi, fotóriportjai. Napi bejegyzésekkel, friss fotókkal várják az alma mater iránt érdeklődő olvasókat.

Győr, 2019. április 7. – SZEhírek

Az egyetem kommunikációs munkatársai arra törekszenek, hogy az uni.sze.hu oldalon megjelenő cikkekből is kibontakozzon egyetemünk sokszínűsége. Olvashatóak voltak tudósítások előadásokról, születtek írások kimagasló tudományos eredményekről, készültek portrék egyetemünk oktatóiról, öregdiákjairól, legtehetségesebb hallgatóiról, bemutatták a campus valamennyi zegét-zugát az Elixirtől kezdve a SZEngine műhelyén át a Liszt Ferenc utcai iskolatörténeti múzeumig, beszámoltak a FIEK projektről vagy éppen a vízmérnöki képzésről. Egyszóval mindenről, ami számot tarthat az egyetemi polgárok – és természetesen valamennyi olvasó - érdeklődésére.

Az utóbbi időszak fejlesztéseinek köszönhetően már egy kis csapat foglalkozik az egyetem kommunikációjával Winkler Csaba irodavezető, kommunikációs titkár irányítása alatt. Az iroda tevékenységi köre és profilja szélesedik, mindez pedig együtt jár a tartalom bővülésével is. A fejlődés következő lépcsője az az önálló Facebookos platform, amelyen keresztül még több olvasót érhetnek el.

A SZEhírek oldalára mindenkit várnak, akit érdekelnek az egyetemmel kapcsolatos történetek. Naponta osztják majd meg az aktuális cikkeket - főleg az esti sávban (8 és 9 óra között) várhatóak bejegyzések, de naponta akár többször is jelentkezhet az oldal. Extra szolgáltatás lesz, hogy teljes fényképgalériák is felkerülnek majd az egyes eseményekről, valamint tervezik azt is, hogy saját készítésű videókkal is találkozhat a későbbiekben az, aki követi az oldalt.

A SZEhírek csapata továbbra is elkötelezett abban, hogy intenzíven sugározza a széchenyis életérzést és történeteket meséljen kollegáknak, oktatóknak, hallgatóknak - egyszóval: egymásnak. Arra kérik az egyetem munkatársait, hogy tájékoztassák őket programjaikról, sikereikről, emberi történeteikről, amelyek tovább erősíthetik a kötődést a Széchenyi István Egyetemhez. Mindezt megtehetik a szehirek@sze.hu email címen vagy személyesen, az ÚT-226-os irodában is. A cél az, hogy mindenről kapjanak információkat és ezekről tudósíthassanak.

Ha a Facebookon is szeretné követni a SZEhíreket, kattintson ide!

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.