Középpontban az alap- és mesterszakok, a felnőttképzés

(forrás: www.hircity.hu, 2009 08. 03.)

A pótjelentkezés során csak egy intézménybe, s oda is csak egy szak egy tagozatára jelentkezhetnek az idei normál eljárásban sikertelenül vagy egyáltalán nem pályázók. Emiatt a munkaerőpiaci szempontokra alapozott jelentkezési döntés meghozatala nem kis fejtörést okozhat.

A győri Széchenyi István Egyetem 2009. augusztus 4-én, kedden a felsőfokú szakképzések, az alapképzések mellett a mesterszakokat, augusztus 6-án, csütörtökön a felnőttképzés keretében, a levelező vagy távoktatási munkarendben választható szakokat állítja a személyes konzultációk középpontjába. A Széchenyi István Egyetem a pótjelentkezés keretében az infrastruktúra építőmérnöki, a villamosmérnöki, a tanár-mérnöktanár, a marketing, a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, a regionális és környezeti gazdaságtan, a vezetés és szervezés és az európai és nemzetközi igazgatás mesterszakokon kínál további tanulmányokat. A vezetés és szervezés szak nappali tagozatán államilag támogatott helyekre is pályázhatnak a képzést választók.
A két konzultációs napon 10 órától 15 óráig az igazgatási épület II. emeleti rektori tanácstermében tartandó tanácsadás során a papír alapú és az e-jelentkezési lap kitöltését is segítik a győri egyetem munkatársai.

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00