Ipari gyakorlati program egyetemi oktatók részére az Audi Hungáriánál

Tisztelt Dékán Hölgyek, Urak!
Tisztelt Dékánhelyettes Hölgyek, Urak!
Tisztelt Tanszékvezető Hölgyek, Urak!
Tisztelt Oktatók, kedves Kollégák!

Kérem, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam az Audi Hungariánál immár 6. éve megszervezésre kerülő Ipari gyakorlat egyetemi oktatók részére az Audi Hungáriánál c. programot, melynek során egyetemi oktatóink valós gyakorlati ismereteket szerezhetnek ipari környezetben, mely tapasztalatokat beépítve az elméleti oktatásba növelhetik az egyetemi képzés gyakorlatorientáltságát, továbbá bővíthetik szakmai ismereteiket.

Az ipari gyakorlat a Széchenyi István Egyetem és Audi Hungaria Zrt. együttműködésének keretében, az Universitas-Győr Nonprofit Kft. (AHI Intézet) közreműködésével valósul meg.

Kérem, tekintsék meg a csatolmányként küldött felhívást, és a program részleteit tartalmazó prezentációt.

A program keretei:
Lehetséges megvalósítási időszak: Szorgalmi időszakot követően a nyári hónapokban: május – augusztus; illetve a téli hónapokban: december – február

Az ipari gyakorlat időtartama: összesen 2 hét (összefüggő 10 nap, vagy 2*5 nap egy hónapon belül), mely igény esetén max. 4 hétre bővíthető 

A programra történő jelentkezés határideje: 2020. április 10. (nyári és téli időszakra egyaránt)

Jelentkezés módja: A csatolt jelentkezési lap kitöltése és elküldése a krisztina.samodai@audi.hu és/vagy nemeth.timea@ga.sze.hu  e-mail címre, továbbá a jelentkezési lap mellé egy magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz valamint a kitöltött, aláírt  Titoktartási Nyilatkozat scannelt változatának csatolása is szükséges. Titoktartási nyilatkozat csatolása csak abban az esetben szükséges, ha az Universitas-Győr Nonprofit Kft felé a korábbiakban ilyen nem került már leadásra!  

További kérés, kérdés, észrevétel, információigény esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.
Kérjük, továbbítsák kari, tanszéki Kollégáik felé a programon való részvételi lehetőséget!

Esetleges kérdéseikkel Németh Tímea üzletági asszisztenst kereshetik a nemeth.timea@ga.sze.hu címen.

A program meghirdetésére az AUDI Hungaria Zrt.-vel egyeztetve kerül sor. A jelentkezések fogadása, továbbítása, AUDI oldali feldolgozása, a szakterületekkel történő egyeztetés elindulhat és megvalósulhat személyes kontaktus nélkül is, így a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet nem befolyásolja a program meghirdetését. Személyes interjúkra, az AUDI-ban a konkrét gyakorlat megkezdésére természetesen akkor kerül majd sor, ha azt a körülmények lehetővé teszik. 


Csatolmányok:

Program felhívás
Prezentáció a programtervről
Jelentkezési lap
Titoktartási nyilatkozat

Események

Szakirányválasztás 2020. szeptember 14. - 2020. szeptember 19.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 18. - 2020. szeptember 19.
Alkotóhét 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2020. szeptember 24.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 25. - 2020. szeptember 26.