III. Pannonhalma Campus


Mi az a Pannonhalma Campus?

A PC jelenidőben leginkább egy kísérlet, melynek célja egy innovatív, nyitott, rugalmas, egyedi szellemi műhely, egy az interdiszciplinaritás elvén alapuló, konstruktív és kooperatív intellektuális erőtér létrehozása és működtetése.

A III. Pannonhalma Campus témája a Gesztenyés Horog rehabilitációja

Pályázati feltételek

Pannonhalma Város Önkormányzata, a Pannonhalmi Bencés Főapátság, és a Széchenyi István Egyetem a 2017.04.24 – 2017.04.30. és 2017.05.01 – 2017.05.07. közte megrendezésre kerülő III. Pannonhalma Campus mentorai számára pályázatot hirdet.

A mentorok feladata az adott héten résztvevő 6 csapat számára szakértői segítség nyújtása a fejlesztési javaslataik kidolgozásához.

A résztvevő mentorok opcionálisan vállalhatják a Campus témájához kapcsolódó, a nagyközönség számára is nyitott előadás tartását, amely a rendezvényből készül kiadványban publikálásra kerül.

A III. Pannonhalma Campus keretében az alábbi szakterületekhez kapcsolódó egyetemi oktatók, vagy gyakorlati szakemberek jelentkezését várjuk:

Építészet, urbanisztika, műszaki tudományok, képzőművészet, filmművészet, filozófia, teológia, közgazdaságtan, marketing és kommunikáció.

A mentorok számára a szállás, ellátás, kísérő kulturális programokon történő részvétel, valamint a publikációs lehetőség ingyenes, továbbá a szervezők bruttó 100.000 Ft költségtérítést nyújtanak.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a nemzetközi csapatokra figyelemmel a rendezvény munkanyelve az angol.

A pályázatokat a jelen felhívás 1. sz mellékletében szereplő jelentkezési lap megküldésével várjuk 2017.01.15-ig a campus@pannonhalma.hu címre, ahol további információ is kérhető.

 

A Pannonhalma Campussal kapcsolatos friss hírek elérhetőek a Facebook oldalunkon www.facebook.com/PannonhalmaCampus, vagy a hírlevelünkre történő feliratkozással a campus@pannonhalma.hu címen.

 

A teljes versenykiírás IDE kattintva megtekinthető

Események

Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00