Honlapok reszponzív átállása

Tisztelt Adminisztrátorok!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az egyetemi honlaprendszer egészét érintő fejlesztés van folyamatban Egyetemünkön. Az egyetemi oldalak modernizálása miatt áttérünk a reszponzív kinézetre, ami lehetővé teszi, hogy az oldalaink a különböző okos telefonokon és az egyre elterjedtebb tábla gépeken is megjeleníthetőek legyenek. 

Az oldalak reszponzív tamplate-re való átállítását a Kommunikációs és Szolgáltató Központ végi az Infoartnet Kft. támogatásával. Egy aloldal átállítása várhatóan 1 munkanapot fog igénybe venni, ami az oldal teljes leállását eredményezi az adott napra. Előzetesen készítettünk egy ütemezést, amely hónapokra lebontja az egyes oldalcsoportok várható átállását.

Az átállással kapcsolatban kérjük a támogatásukat és segítségüket. Az oldalak átállása természetesen nem fog többletmunkát jelenteni az adminisztrátoroknak.

Kérjük, hogy a megadott intervallumban (ld. a csatolt ütemezésben) adjanak meg egy konkrét munkanapot, amikor előreláthatólag nem fog gondot okozni az oldal leállása és elvégezhetjük a szükséges munkálatokat. Kérjük, hogy a javasolt időpontot az ide kattintva elérhető „Oldalak átállása” nevű kérdőív kitöltésével adják meg. A kérdőív a honlapra történő bejelentkezés után érhető el.

A honlapok a tamplate-n kívül más változtatáson nem fognak átesni, így az oldal szerkesztési folyamataiban nem várható változás. Az átállást követően oktatást fogunk tartani, amiben minden szükséges információt megkapnak a reszponzív működésről.

Az oldal kinézetét az uni.sze.hu oldalon már meg tudják tekinteni.

Az átállással kapcsolatban dr. Szabó Sarolta (szabo.sarolta@sze.hu) és Sári Balázs (sari.balazs@sze.hu) kollégáim várják kérdéseit, forduljon hozzájuk bizalommal.

Reméljük, az új kinézet el fogja nyerni tetszésüket!

Támogatását és segítségét előre is köszönjük!

Események

MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00