Honlapok reszponzív átállása

Tisztelt Adminisztrátorok!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az egyetemi honlaprendszer egészét érintő fejlesztés van folyamatban Egyetemünkön. Az egyetemi oldalak modernizálása miatt áttérünk a reszponzív kinézetre, ami lehetővé teszi, hogy az oldalaink a különböző okos telefonokon és az egyre elterjedtebb tábla gépeken is megjeleníthetőek legyenek. 

Az oldalak reszponzív tamplate-re való átállítását a Kommunikációs és Szolgáltató Központ végi az Infoartnet Kft. támogatásával. Egy aloldal átállítása várhatóan 1 munkanapot fog igénybe venni, ami az oldal teljes leállását eredményezi az adott napra. Előzetesen készítettünk egy ütemezést, amely hónapokra lebontja az egyes oldalcsoportok várható átállását.

Az átállással kapcsolatban kérjük a támogatásukat és segítségüket. Az oldalak átállása természetesen nem fog többletmunkát jelenteni az adminisztrátoroknak.

Kérjük, hogy a megadott intervallumban (ld. a csatolt ütemezésben) adjanak meg egy konkrét munkanapot, amikor előreláthatólag nem fog gondot okozni az oldal leállása és elvégezhetjük a szükséges munkálatokat. Kérjük, hogy a javasolt időpontot az ide kattintva elérhető „Oldalak átállása” nevű kérdőív kitöltésével adják meg. A kérdőív a honlapra történő bejelentkezés után érhető el.

A honlapok a tamplate-n kívül más változtatáson nem fognak átesni, így az oldal szerkesztési folyamataiban nem várható változás. Az átállást követően oktatást fogunk tartani, amiben minden szükséges információt megkapnak a reszponzív működésről.

Az oldal kinézetét az uni.sze.hu oldalon már meg tudják tekinteni.

Az átállással kapcsolatban dr. Szabó Sarolta (szabo.sarolta@sze.hu) és Sári Balázs (sari.balazs@sze.hu) kollégáim várják kérdéseit, forduljon hozzájuk bizalommal.

Reméljük, az új kinézet el fogja nyerni tetszésüket!

Támogatását és segítségét előre is köszönjük!

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00