Hírlevél

Körlevelek

Információk a számítógépes tantermek és oktatástechnikai eszközök használatával kapcsolatban

Tisztelt Kollégák!

Az új félév kezdetével (2017.02.06) változások történnek a központi kampusz számítógépes tantermeinek és oktatástechnikai eszközeinek használatával kapcsolatban:

1. Változik a számítógépes tantermek használatának rendje. Az alábbi oldalon részletesen olvashatnak erről: http://informatika.sze.hu/hirek/szamitogepes-kabinetek-hasznalatanak-valtozasa A szorgalmi időszak első napjától a B6, C100, D101, D102, D104 és D105 tantermek ajtajai is egyetemi kártyával lesznek nyithatók. Mindenki a saját alkalmazotti vagy vendég kártyájával tudja a termeket nyitni, a portán a terem nyitására alkalmas kártyát csak az vehet fel, aki aláírta a kabinethasználati megállapodást és nem rendelkezik alkalmazotti vagy vendég kártyával. Kérjük, ha Ön még nem írt alá ilyen megállapodást, akkor az előbbi weboldalról töltse le és kitöltés után juttassa el az Inno Share épület IS 015 irodába, hogy a beléptető rendszerben szükséges beállításokat meg tudjuk tenni a szorgalmi időszak kezdete előtt. 

2. A fenti tantermekben a riasztórendszer kezelése megváltozik. A termet használóknak a riasztót nem kell kezelniük. A korábban kiadott riasztó kódok törlésre kerülnek. A riasztókat a portaszolgálat fogja ki és bekapcsolni az épület nyitvatartási rendje szerint. 

3. A számítógépes tantermekben telepített szoftverek listája a http://informatika.sze.hu/kabinetek oldalon érhető el. Kérjük, ha órája lesz ezekben a termekben, akkor szíveskedjen ellenőrizni, hogy az oktatáshoz szükséges szoftver megfelelő verziója telepítésre került-e? A további szoftver igényeket a http://help.sze.hu hibabejelentő weboldalon lehet jelezni. 

4. A Oktatástechnikán kölcsönözhető eszközök (pl. projektorok, notebook-ok) 18:00 utáni használatával kapcsolatban kérjük, hogy kölcsönzési igényét szíveskedjen előre jelezni az oktatastechnika@sze.hu e-mail címen. Az eszközök átadásáról, visszavételéről ebben az esetben személyesen egyeztetnek a kollégák Önnel. A C101 irodában, az Oktatástechnikán várhatóan nem fog kolléga állandóan rendelkezésre állni 18:00 után, ezért fontos az igények előzetes jelzése.

Csábi Béla
EIK, Központvezető
Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.