SZEhírek

Szerezz Menedzser Útlevelet!

Fejleszd és tedd láthatóvá nem szakmai értékeidet!

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2 csoporttal indul a Menedzser Útlevél program februártól.

Végzős (utolsó éves) alap- és mester szakos, nappali tagozatos hallgatók számára indul a tavaszi félévben az az egyetemi helyszíneken zajló képzés, aminek sikeres befejezése után a pályázók „Menedzser Útlevelet” kapnak. A kurzus az emberi értékek feltárására, mérésére és fejlesztésére irányul, amihez speciális módszereket és tananyagot használ.

Tovább

Látogatócsúcs a nyílt napon: évről évre nő az érdeklődés a Széchenyi iránt

Hihetetlen, hogy minden évben le tudjuk írni, de igaz: idén is látogatócsúcsot döntött egyetemünk szokásos januári nyílt napja - több, mint négyezer érdeklődő fordult meg a campuson. A résztvevők számának növekedési ütemét látva megállapítható: az egyetem és Győr városa egyre vonzóbb a fiatalok számára; egyre többen gondolják úgy, hogy jó választás a Széchenyi István Egyetemen tervezni a jövőt.

Győr, 2019. január 17. – SZEhírek, Horváth Márton


Tovább

Uniós Fejlesztések Nyílt Napja az egyetemen

A Nyitott Kapuk rendezvény részeként a Széchenyi István Egyetem bekapcsolódott az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című országos programsorozatba. Ehhez illeszkedően tartottak tegnap közös sajtótájékoztatót az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. szakvezetői a hazai felsőoktatási intézményeket érintő, uniós és hazai forrásokból megvalósuló fejlesztésekről a győri campuson.

Győr, 2019. január 17. – SZEhírek, Nyerges Csaba


Tovább

Széchenyi Alumni Díjat kapott Dr. Markovszky György óvári gazdász

A Széchenyi István Egyetem Alumni Díját vehette át a napokban Dr. Markovszky György, aki obeliszk adományozásával járult hozzá az óvári gazdászképzés bicentenáriumának méltó megünnepléséhez. Az elismerést Dr. Földesi Péter rektor adta át a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar meghatott öregdiákjának.

Győr, 2019. január 16. – SZEhírek, Nyerges Csaba

Tovább

Események

Bejelentkezés a 2018/19. tanév II. félévére 2019. január 24. 06:00 - 2019. február 2. 23:55
Kollégiumi MSc-s és pótjelentkezés 2019. január 24. 12:00 - 2019. január 28. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2019. január 26. 00:00 - 01:00
MÉK Gazdász Bál 2019. január 26. 18:00 - 23:00