HEInnovate STUDENT survey

KEDVES HALLGATÓ!

 

Szívesen részt venne egy kutatásban, amely az EGYETEMEK INNOVÁCIÓS POTENCIÁLJÁT vizsgálja, valamint többek között abban kíván iránymutatást adni és javaslatokat megfogalmazni, HOGYAN ÚJULHAT MEG AZ OKTATÁS, HOGYAN érdemes a KUTATÁSOKAT SZERVEZNI és a HALLGATÓK

VÁLLALKOZÓ- ÉS KEZDEMÉNYEZŐKÉSZSÉGÉT FEJLESZTENI?

Szeretnénk MEGISMERNI A VÉLEMÉNYÉT, hogy intézményében MI MŰKÖDIK JÓL ÉS MIÉRT, illetve VÉLEMÉNYE SZERINT MIT LEHETNE TENNI A JELENLEGI GYAKORLATON FELÜL VAGY ATTÓL ELTÉRŐEN.

 

A KÉRDŐÍV  (MAGYARUL ÉS ANGOLUL IS KITÖLTHETŐ)   2016. JÚLIUS 17-IG, VASÁRNAPIG LESZ ELÉRHETŐ. FONTOS TUDNI, HOGY A KITÖLTÉS BÁRMIKOR FELFÜGGESZTHETŐ ÉS KÉSŐBB FOLYTATHATÓ.

https://www.soscisurvey.de/HEInnovateStudentHU/

 

MIÉRT VEGYEN RÉSZT A FELMÉRÉSBEN?

Ha SZERETNÉ RÉSZVÉTELÉVEL SEGÍTENI, hogy egyrészt SAJÁT INTÉZMÉNYE, másrészt általában véve A FELSŐOKTATÁS még RELEVÁNSABB MÓDON ÉS JOBB REAGÁLÓKÉPESSÉGGEL FELELJEN MEG A HALLGATÓK IGÉNYEINEK, arra kérjük, szánja rá az időt – körülbelül 10 PERCET –, és válaszoljon a kérdéseinkre!

 

KI VEGYEN RÉSZT EBBEN A FELMÉRÉSBEN?

Minden akár nappali, akár egyéb tagozatos, bármely szakos hallgató, akit érdekel az innováció és a vállalkozókészség fejlesztése intézményi szinten.

 

MIÉRT JÓ, HA KITÖLTI A KÉRDŐÍVET?

A KÉRDŐÍVEK EREDMÉNYEI FONTOS RÉSZÉT KÉPEZIK AZ OECD ÁLTAL KÉSZÍTENDŐ TANULMÁNYNAK, mely AJÁNLÁSOKAT FOGALMAZ meg a kormányzati és szakmai szervezetek, valamint a felsőoktatási intézmények számára az egyetemek innovációs potenciáljának fejlesztése érdekében.

 

EZENKÍVÜL:

A TELJESEN KITÖLTÖTT KÉRDŐÍVÉRT CSERÉBE ÖN INGYENESEN LETÖLTHETI AZ OECD EGYIK ÖN ÁLTAL KIVÁLASZTOTT ELEKTRONIKUS KIADVÁNYÁT. Mindössze 10 percre van ettől a lehetőségtől.

 

MI TÖRTÉNIK AZ INFORMÁCIÓKKAL?

Az Ön által megadott összes információt NÉV NÉLKÜL kezeljük! Az információkat az OECD elemzi ki, és ÖSSZESÍTETT FORMÁBAN TOVÁBBÍTJA A MEGÁLLAPÍTÁSOKAT AZ ÖN OKTATÁSI INTÉZMÉNYÉNEK ÉS A MAGYARORSZÁGI PROJEKTPARTNEREKNEK.

 

MIT VIZSGÁL PONTOSAN A KÉRDŐÍV?

Szeretnénk – az Ön segítségével – többet megtudni arról, hogy az ÖN FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYE (I) MILYEN TEVÉKENYSÉGEKET SZERVEZ A VÁLLALKOZÁSOKTATÁS TERÜLETÉN, tehát milyen tevékenységeken keresztül ismerteti meg, hogy mit jelent vállalkozónak, szociális vállalkozónak vagy a vállalkozásbarát megközelítést képviselő, úgynevezett intrapreneurnek lenni, illetve hol sajátíthatja el vállalkozás indításakor, meglévő vállalkozás átvétele esetén hasznos ismereteket és készségeket, valamint (ii) az intézmény MILYEN TEVÉKENYSÉGEKKEL TÁMOGATJA AZ INDULÓ VÁLLALKOZÁSOKAT.

 

MI AZ A HEINNOVATE?

A HEInnovate egész Európára kiterjedő projekt, amelynek célja a felsőoktatási intézményekben meglévő innovációs lehetőségek fejlesztése az oktatási tevékenység, a kutatásszervezés, illetve a vállalkozói tevékenységek területén.

 

Jelen projekt a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a Helyi Gazdaság- és Foglalkoztatás Fejlesztési Programon (LEED) és az Európai Bizottság Oktatásügyi és Kulturális Főigazgatóságán keresztül, az Emberi Erőforrások Minisztériumával és a magyar Tempus Közalapítvánnyal együttmûködésben valósul meg.

 

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.