MOBILIS kedvezmények és Győri Gyerekegyetem - jelentkezés

Kedves Kollégák!

A Széchenyi István Egyetem a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal együttműködésben 2019. június 24-28. között immár 3. alkalommal szervezi meg a Győri Gyerekegyetemet 3. – 6. osztályos gyerekek részére. 

A Gyerekegyetem célja megismertetni a gyerekekkel a különböző tudományterületeket, betekintést nyújtani az egyetem, a hallgatók életébe, játékos formában bemutatni az előttük álló tanulási és pályaválasztási lehetőségeket. Mindezt sok-sok sporttal, játékos formában, élményekre, aktivitásra alapozva. 

Az előadásokat, szemináriumokat egyetemi oktatók tartják, a program felépítése az igazi egyetemi hallgatók napirendjéhez hasonló. 

A kurzus végén a gyerekek diplomát kapnak. A „diploma” megszerzéséhez azonban nem kell a gyerekeknek vizsgázni, csak aktívan, nyitottan részt venni az egy hetes foglalkozásokon. 

A gyerekek számára teljes ellátást biztosítunk, kapnak tízórait, ebédet és uzsonnát, illetve minden résztvevő kap pólót, programfüzetet, jegyzettömböt és tollat. A gyerekek érkezése minden nap reggel 7:30-tól kezdődően az egyetemi aulában történik. Az előadások, foglalkozások 9 órától 16 óráig tartanak, és 17 óráig biztosítunk lehetőséget a gyermekek megőrzésére.

A Győri Gyerekegyetem költsége: 33.000,- Ft/fő, azonban az egyetem valamennyi dolgozójának 20% kedvezményt biztosítunk, így az egy hetes Gyerekegyetem díja egyetemi dolgozóknak 26.400,- Ft/fő.

Jelentkezéseket a linken található adatlap kitöltésével a regisztracio@mobilis-gyor.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezések 10.000 Ft előleg befizetésével válnak érvényessé, amelyeket a Mobilis recepcióján lehet teljesíteni.

https://gyorigyerekegyetem.sze.hu/gyerekegyetem-2019-

 

A részletes programról és a technikai részletekről a jelentkezések után küldünk majd részletes információt.


TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK A MOBILISBAN:

Kedves Kollégák! 

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Mobilis szolgáltatásainak árából a SZE dolgozói részére az alábbi kedvezményeket biztosítja 2019-ben.

a.      szülinap és tábor árából 10%

b.     Mobilis ajándékbolt 10%

c.      belépőjegy árából 50%

d.     Győri Gyerekegyetem árából 20%

 

További információ a szolgáltatásainkról az alábbi hivatkozásokban érhető el:

http://mobilis-gyor.hu/szuletesnap

http://mobilis-gyor.hu/tabor

https://gyorigyerekegyetem.sze.hu/gyerekegyetem-2019-

 

http://mobilis-gyor.hu/jegyarak

 

Események

Áramszünet a Központi Campuson 2020. augusztus 14. 07:00 - 12:00
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.