Gólyahír – kék és rózsaszín zászló egyszerre az egyetemen

Ismét felvonhatja a gólyahíres zászlót az egyetem, méghozzá a rózsaszínt és a kéket egyaránt, hiszen három egyetemi baba is született, egy kislány, és két kisfiú. A csöppségek és édesanyjuk egyaránt jól vannak. Márciusban számoltunk be arról, hogy új széchenyis hagyomány született. A kisfiúk világra jöttét kék, a kislányokét rózsaszín zászló tudatja.

Győr, 2019. május 22.  – SZEhírek, Ny. Cs.

Az első alkalommal rögtön két babáról is tudósíthattunk még márciusban. Most pedig egyszerre három széchenyis csöppségről adott hírt Némethné Farkas Kata, a Felnőttképzési Központ vezetője, az egyetemi szakszervezet titkára, aki Dr. Pongrácz Attila korábbi ötletét felkarolva teremtett új, nagyon szép hagyományt a Gólyahírekkel.  Tavaly októberben kaptuk meg a Családbarát Egyetem címet, és e kiérdemelt és megtisztelő címhez jár a babazászló is.

A Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar Informatika Tanszékén, a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar Agrárökonómiai és Vidékfejlesztési Tanszékén, valamint az ESZK-n gyarapodtak munkatársaink családjai. Keséné Bohácsi Beáta, Takács Gábor és Dr. Troján Szabolcs ölelhette magához boldogan újszülött gyermekét. Szívből gratulálunk, és örömünket hirdeti az egyszerre felvont rózsaszín és kék gólyahíres zászló az egyetemen.

Kedves Kollégák! Ezúton is tudatjuk, hogy 2019. május 16-án 9:50-kor, 3670 grammal, és 51 cm-rel megszületett, "közepesen aktív” bátyjainak, és a család nagy örömére Takács Bálint kisfiúnk. Neve büszkén viseli a harmadik B-betűt Bence, és Botond testvérei nyomán. Édesanyja, és a baba is jól vannak. Üdvözlettel: Takács Gábor (GIVK-IT) és felesége, Csilla

 

Kedves Kollégák! Örömmel tudatom, hogy 2019. április 26. napján megszületett Troján Anna kislányom 2500 grammal és 45 centivel. Az édesanya és a baba is jól vannak. Üdvözlettel: Dr. Troján Szabolcs (SZE-MÉK)

 

Kedves Kollégák! Örömmel tudatom, hogy 2019. április 26. napján megszületett Kese Gergő Máté 3170 grammal és 50 centivel. Ő is és én is kicsattanunk az egészségtől, a család pedig a boldogságtól! Mindenkit üdvözlünk! Keséné Bohácsi Beáta, az ESZK munkatársa.

Események

Áramszünet a Központi Campuson 2020. augusztus 14. 07:00 - 12:00
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.