Frissen végzett sportdiplomaták a Széchenyi István Egyetemen

2017. július 8-án, a Széchenyi István Egyetem diplomaátadó rendezvényén tizenöt sportdiplomáciai szaktanácsadó vehette át diplomáját.

Az ünnepséget megelőző sajtótájékoztatón dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora nyilatkozott a 2016 ősszel indult képzéssel kapcsolatos tapasztalatokról.

Dr. Szabó Tünde elmondta, szükség van a sportdiplomáciai képzésekre, ahol olyan szakembereket képeznek, akik hatékonyan tudják képviselni a sportszektor különböző szervezeteit hazai és nemzetközi szinten egyaránt, képesek részt venni a sportszervezetek munkájában és segíteni őket érdekeik érvényesítésében.

A sajtótájékoztatón dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora elmondta, hogy a sportdiplomáciai szakemberek utáni növekvő keresletnek és szakirány népszerűségének köszönhetően a képzést jövőre is meghirdeti az Egyetem.

A végzősök nevében megszólaló hallgatók elismerően szóltak a képzés színvonaláról és a rendkívüli oktatói körről, akiktől nemcsak elméleti tudást, de nagyon sok gyakorlati tapasztalatot is elsajátíthattak.

 

Forrás:

http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/sportert-felelos-allamtitkarsag/hirek/sportdiplomatak-vehettek-at-diplomajukat-gyorben

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00