Fókuszban az energia!

Fókuszban az energia!Fókuszban az energia!

Legkönnyebben az energiaköltségeinken spórolhatunk! Hogyan csináljuk? Miből szerezzünk forrást? Hogyan legyünk még hatékonyabbak? A Piac & Profit ingyenes konferenciáján tájékozódhat a könnyen alkalmazható és kedvező megoldásokról.

A vállalati költségcsökkentés leghálásabb területe az energiaköltségek. Hatalmas megtakarítások érhetők el, s ezzel jelentős versenyelőnyre tehetünk szert, ha optimalizáljuk energiaköltségeinket, s fejlesztéseinket is ebbe az irányban valósítjuk meg. Jelentős energetikai fejlesztésre szánt EU-pályázati források jelent meg a közelmúltban, melyeket érdemes kihasználni. Ajánlatos az energiaszolgáltatók újabb és újabb ajánlatairól is naprakészen informálódni, s még kis különbségek esetén is azonnal szolgáltatót váltani. Fejlesztéseinknél pedig fontos szempont a környezettudatosság, a felelősségvállalás, s nem utolsósorban a kedvezményes, támogatott forrásszerzési lehetőségek.

A Piac & Profit Konferenciaközpont újabb rendezvényt szervez kis-és középvállalatok döntéshozói részére energiahatékonyság témában. A „Fókuszban az energia” című konferencia második állomásán november 6-án Győrben szó lesz többek közt az energiahatékonysági fejlesztésekre vonatkozó új uniós pályázatokról, kedvezményes forrásokról, nemzetközi energiatrendekről, passzívházról és könnyen alkalmazható megoldásokról. Előadóink hasznos tanácsokat, tippeket adnak optimális energiagazdálkodásunkhoz, melyeket szinte azonnal hasznosíthatunk üzletmenetünkben. A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

További felvilágosítás és információ:
Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : konferencia@piacesprofit.hu 

Események

Nyári záróvizsga időszak 2019. június 19. 00:00 - 2019. június 28. 19:00
IX. Nemzetközi Mikroalga Szimpózium 2019. június 25. 00:00 - 2019. június 26. 01:00
Moodle oktatás 2019. június 27. 09:00 - 11:30
Diplomaátadó ünnepély -MÉK 2019. június 28. 10:00 - 11:00