Fókuszban az energia!

Fókuszban az energia!Fókuszban az energia!

Legkönnyebben az energiaköltségeinken spórolhatunk! Hogyan csináljuk? Miből szerezzünk forrást? Hogyan legyünk még hatékonyabbak? A Piac & Profit ingyenes konferenciáján tájékozódhat a könnyen alkalmazható és kedvező megoldásokról.

A vállalati költségcsökkentés leghálásabb területe az energiaköltségek. Hatalmas megtakarítások érhetők el, s ezzel jelentős versenyelőnyre tehetünk szert, ha optimalizáljuk energiaköltségeinket, s fejlesztéseinket is ebbe az irányban valósítjuk meg. Jelentős energetikai fejlesztésre szánt EU-pályázati források jelent meg a közelmúltban, melyeket érdemes kihasználni. Ajánlatos az energiaszolgáltatók újabb és újabb ajánlatairól is naprakészen informálódni, s még kis különbségek esetén is azonnal szolgáltatót váltani. Fejlesztéseinknél pedig fontos szempont a környezettudatosság, a felelősségvállalás, s nem utolsósorban a kedvezményes, támogatott forrásszerzési lehetőségek.

A Piac & Profit Konferenciaközpont újabb rendezvényt szervez kis-és középvállalatok döntéshozói részére energiahatékonyság témában. A „Fókuszban az energia” című konferencia második állomásán november 6-án Győrben szó lesz többek közt az energiahatékonysági fejlesztésekre vonatkozó új uniós pályázatokról, kedvezményes forrásokról, nemzetközi energiatrendekről, passzívházról és könnyen alkalmazható megoldásokról. Előadóink hasznos tanácsokat, tippeket adnak optimális energiagazdálkodásunkhoz, melyeket szinte azonnal hasznosíthatunk üzletmenetünkben. A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

További felvilágosítás és információ:
Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : konferencia@piacesprofit.hu 

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00