DFK - tájékoztató nem jogász szakos végzett hallgatók részére

Széchenyi István Egyetem 2015/2016 telén a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon megrendezésre kerülő diplomaátadó ünnepély általános információi
a nem jogász szakon végzett hallgatók részére

Tisztelt végzős hallgató, kedves öregdiákunk!

Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar

Diplomaátadó ünnepélyének időpontja: 2016.02.12. (péntek)

 • Kezdés: 15:00 órakor
 • Helyszín: Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)

A hallgatók a vendégek számára készülő ingyenes meghívókat (2 db-ot) az Egyetemi Szolgáltató Központ munkatársaitól kapják meg. A meghívó nem belépőjegyként funkcionál. A meghívható vendégek száma nem korlátozott. Minden végzős hallgató átveheti a hozzátartozói számára a meghívókat személyesen vagy postai úton:

 • A meghívók személyesen február 3-tól vehetők át az Egyetemi Szolgáltató Központban (Nyitva tartás: H-CS: 8:00-16:00 P: 8:00-14:00).
 • Amennyiben nem tudják személyesen átvenni meghívójukat, kérjük, minden esetben jelezzék a Központ felé, ez esetben a meghívók postázásra kerülnek (ŰRLAP).

A diplomaátadó ünnepély alatt profi fotósok készítenek fényképeket minden hallgatóról a diploma átvételének pillanatában, illetve a rendezvény előtt készülnek el a portré fotók a SZE Almanach kiadványhoz. Ezek megvásárolhatók lesznek papírkép és digitális kép formájában is. A diplomaátadó ünnepély előtt beállított műtermi körülmények közt taláros portré kép készül minden végzősről, a képeket a SZE Almanach kiadványban foglaljuk össze. A Széchenyi Alumni Magazin következő számában megtalálható lesz az összes 2015/2016 telén végzett hallgató neve és szakja felsorolás jelleggel. A termékek megrendelhetők az oregdiak.szeportal.hu oldalon. A helyszínen lehetőség van arra, hogy előre összeállított fényképcsomagokat és PR termékeket rendeljen meg!
Kérjük a végzős hallgatókat, hogy az ünnepély előtt 1,5 órával szíveskedjenek a diplomaátadó helyszínén megjelenni, hogy a rendezvény lebonyolításával kapcsolatos általános tudnivalókat megismerhessék, illetve az Almanachhoz készülő portré fotókat is elkészíthessék Önökről. Munkatársaink névre szóló helyre ültetik Önöket!

Végzősök csomagja:

A végzős hallgatók számára a diplomaátadó ünnepélyen egységes csomagot biztosítunk. A csomag költsége 8.000 Ft (helyszínen fizetendő, valamint az összeg nem tartalmazza a postázási és csomagolási költséget).

A csomag tartalma:

 • Talár bérleti díj
 • Fehér kesztyű
 • Diplomaátvétel során készült fényképek CD-én  Tabló
 • SZE Almanach kiadvány 2015/16 II. (végzősök évkönyve)
 • Széchenyi Alumni Magazin

A fent említett csomag minden hallgató részére egységesen 25.000 Ft, amit a helyszínen kell kifizetni. Minden végzős a helyszínen kapja meg a talárt, a kalapot, illetve a fehér kesztyűt egységesen!

Talár- és kalapbérlés időpontja és helyszíne:
Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)
2016. február 12. 13:30 - 14:30 

Talár- és kalapleadás időpontja és helyszíne:
Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)
2016. február 12. Közvetlenül az ünnepély után (kb. 16:00 - 16:30)

Előzetes FONTOS információk a Talár- és kalapbérléssel kapcsolatban: 

 • A talár és a kalap bérleti díját a végzettek csomagja tartalmazza
 • A bérlésnél próbáljon mindenki pontosan fizetni!
 • A talár átvételéhez szükséges nyilatkozatot az alábbi linken tudja kitölteni: LINK
 • A talár, és kalap bérlése és leadása csak és kizárólag a kihirdetett időpontokban lehetséges! A talárokat, és kalapokat kötelező a bérlés napján az eredeti, kifogástalan állapotában és a megadott időpontokban visszaszolgáltatni!
 • A bérlésnél próbálja meg mindenki a talárt, a kalapot, illetve a kesztyűt minél előbb átvenni a gördülékeny lebonyolítás érdekében.
 • A bérléskor kapott bevételi pénztárbizonylatot a talár, illetve a kalap leadásáig kérjük megőrizni, ellenkező esetben nem áll módunkban visszavenni, illetve a kauciós díjat nem tudjuk visszafizetni.
 • Amennyiben a talárban, illetve a kalapban bárminemű kár keletkezik, köteles a bérlő a meghirdetett kárlistában a kárnak megfelelő összeget a helyszínen megfizetni!

  - Kalap gomb cseréje és varratása: 300 Ft/db
  - Paszomány cseréje és varratása: 600 Ft/db
  - Tépőzár cseréje és varratása: 300 Ft/db
  - Amennyiben a talár elszakad, eltépődik, vagy ki van égetve, a kaució egésze elveszik!

Talárokat próbálni (NEM kötelező) az Alumni, Karrier és Információs Központban lévő Egyetemi Szolgáltató Központban (ÚT. 106) lehetséges nyitvatartási időben: 

Egyetemi Szolgáltatató Központ nyitvatartási időpontok: 

Hétfő – Csütörtök 08:00 – 16:00

Péntek 08:00 – 14:00 

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a diplomaátadó ünnepélyre!

Események

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.