Díjat kapott a győri mesekönyv

A Turizmus Trend Kommunikációs versenyén ért el második helyezést az önkormányzat II. Győri Meséskönyvem című kiadványa, amely a város nevezetességeit mutatja be a gyerekeknek játékos formában.

Jakab Petra az önkormányzat idegenforgalmi referense kérdésünkre elmondta, „a mesekönyv lényege, hogy bemutassuk a gyerekeknek azt a sok élményt és kalandot, amelyek Győrben várnak rájuk. A Győrkőcfesztivál már nemzetközi hírű rendezvény, de a kiadványból kiderül, hogy városunk az év minden szakában tartogat érdekességeket a legkisebbeknek. A meséskönyvből eddig két rész készült el, az elsőben a város legendáit, nevezetességeit, a másodikban a gyermekeket megszólító kulturális és szabadidős lehetőségeket gyűjtöttük csokorba. Már készül a harmadik rész, amely az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált és annak sportágait ismerteti meg majd a győri gyerekekkel."

Domanyik Eszter a Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztály vezetője hozzátette, a kiadvány különlegessége, hogy a benne olvasható verseket osztályuk munkatársai írták, és a benne található játékokat is ők ötlötték ki. „A kiadvánnyal az a célunk, hogy a győri gyerekek szeressék városukat és büszkék legyenek arra, hogy itt élnek, a hozzánk látogató fiatalok pedig jól érezzék magukat nálunk, és később is visszatérjenek hozzánk."

A kiadvány innen elérhető!

Események

Alkotóhét 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2020. szeptember 24.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 25. - 2020. szeptember 26.
Szenátusi Ülés 2020. szeptember 28. 14:00 - 16:00
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. október 2. - 2020. október 3.