Győri kismonográfiák a szakmának és az érdeklődő olvasóknak

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A győri Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskolája kismonográfia könyvsorozatot indít. A sorozat könyvei a Doktori Iskola egykori hallgatóinak, doktoranduszainak tudományos disszertációját, az eredményes védés dolgozatát tartalmazzák, s teszik a szakma és az érdeklődő olvasók számára szélesebb körben hozzáférhetővé.

A napokban megjelenő első hat kötetet 2014. március 4-én, kedden 10 órakor dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, a Doktori Iskola alapítója, vezetője és Somlyódiné dr. Pfeil Edit egyetemi docens, a sorozat szerkesztője a szerzők jelenlétében mutatja be. A helyszín a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar III. emeleti tanácsterme (igazgatási épület).

A kismonográfia sorozat első hat könyve:

Dr. Juhász Tímea: Családbarát munkahelyek, családbarát szervezetek, dr. Süle Edit: Logisztika az idő fogságában, dr. Puli Edit: Egyenruha helyett egyéniség – a szociális szolgáltatásszervezés új útja, Eisingerné dr. Balassa Boglárka: Édesem vagy mostohák? Vásárlási döntések a mozaikcsaládokban, dr. Szabó István: A mérhetetlen önkormányzati vagyon, dr. Gyömörei Tamás: Az önkormányzatok sportfinanszírozása Magyarországon.

A könyvsorozat kiadását a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0010: "Tehetséggondozási rendszer és a tudományos-képzési műhelyek fejlesztése a Széchenyi István Egyetemen"című program, az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatása tette lehetővé.

Forrás:
Winkler Csaba
SZE sajtótitkár

Események

Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. február 28. - 2020. február 29.
Egyetemi szerver leállás 2020. február 29. 08:00 - 12:00
Szakirányválasztás 2020. március 2. - 2020. március 7.