Beszélgess Velem!

A Beszélgess Velem! program keretében

2018.03.21-én szerdán 17:00-kor

érkezik a Széchenyi István Egyetemre

Kis Brigitta

a Pure- You are called Program vezetője

A beszélgetés témája: „Pure- You are called” – Nőiesség, értékrend és önismeret

„A Pure nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy a tinédzser lányok nehéz, de nagyon fontos kérdéseire próbál választ adni. Önismeret, párkapcsolat, divat, kommunikáció, mindez pedig egy nagyon komoly lelkiséggel áthatva.”

A Beszélgess Velem! program célja: 1,5 órás időkeretben -nem kizárólag- főiskolás és egyetemista hallgatók és tanáraik részére ingyenes, szabadon választható program keretében lehetőséget teremteni arra, hogy az élet különböző területeiről meghívott sikeres, elismert előadókkal párbeszédet folytathassanak munkájukról, eredményeikről és világnézetükről. Pozitív példaadás Istenben való hitük felé elkötelezett, kialakult világnézetű emblematikus előadók által.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, így a beszélgetés helyszínét a jelentkezők számához igazodva 3 nappal a beszélgetés előtt hirdetjük ki a program hivatalos honlapján: www.beszelgessvelem.com, illetve Facebook elérhetőségén, a Beszélgess velem oldalon.

A Beszélgess Velem! programokat havonta rendezzük meg. A következő programról hírleveleinkből, a honlapunkról, vagy a Facebookról tájékozódhat.

Moderátor: Pió Márta

www.beszelgessvelem.com

Események

Áramszünet a Központi Campuson 2020. augusztus 14. 07:00 - 12:00
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.