Az Audi Hungaria tovább folytatja partneri együttműködését a Győri ETO FC-vel

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. továbbra is elkötelezett támogatója a Győri ETO FC-nek. Axel Schifferer, a vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Tarsoly Csaba, a futballklub elnöke, a mai napon írták alá a szerződéshosszabbítást Győrben. A 2011 óta tartó sikeres együttműködést az elkövetkező három évben is folytatják. A partneri kapcsolat előterében az utánpótlás támogatása áll.

„Az Audi Hungaria és a Győri ETO FC felejthetetlen pillanatokat élt át az elmúlt évben: mi az új járműgyárunk megnyitását ünnepeltük, a futballklub 30 év után ismét megnyerte a magyar bajnoki címet", mondta Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Prémium minőségű motorok és járművek gyártójaként magától értetődő számunkra, hogy elkötelezetten támogatjuk a magas színvonalú sportteljesítményeket. Szeretnénk hosszú távon erős partnerei maradni a helyi futballcsapatnak."

„Köszönjük a bizalmat, és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra", emelte ki Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. „Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás nevelésünk számára is."

Társadalmi felelősségvállalása jegyében az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkáltatójaként különösen nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre. Ennek szellemében a szponzori összeg jelentős része a Győri ETO FC utánpótlás programjába folyik, amely a fiatal tehetségek optimális edzésfeltételinek megteremtéséhez járul hozzá.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. sok éve aktív támogatója Győr sportéletének. Az utánpótlás támogatása mellett a vállalat elkötelezett a magas színvonalú sportrendezvények megvalósításában, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak a régióban élők számára.

Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora az Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának. 2011 óta partnere a Győri ETO FC futballcsapatának. Ezen partneri együttműködés keretében számos, a négykarikás márka partnercsapataival játszott barátságos- és jótékonysági mérkőzésnek örülhetett a futballszerető közönség. A legutóbbi jótékonysági mérkőzést az Audi Hungaria 20 éves jubileuma alkalmából a Győri ETO FC és az FC Bayern München csapatai játszották a teltházas győri stadionban.

Események

Bejelentkezés a 2019/20-as tanév II. félévére 2020. január 29. 06:00 - 2020. február 8. 23:55
Nyilvános doktori védés - Győrvári János 2020. január 30. 11:00 - 13:00
Vizsgaidőszak vége 2020. február 1.
Tantárgyválasztási időszak 2020. február 3. - 2020. február 8.
Beiratkozás a 2019/20-as tanév II. félévére 2020. február 6. - 2020. február 7.