Az Audi Hungaria tovább bővíti Motorfejlesztő Központját

Bokrétaünnep az Audi Hungaria Motor Kft. Motorfejlesztő Központjában: a már meglévő motorjárató központ bővítésével több mint 1600 négyzetméterrel növeli a vállalat a motorfejlesztés alapterületét. Az új épületegyüttes összesen 12 fékpad elhelyezését teszi lehetővé.

„A motorfejlesztés bővítésével az Audi Hungaria újabb jövőbe mutató beruházást valósít meg", mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az innovációk és a jövőbe mutató technológiák elengedhetetlenek vállalatunk sikeréhez. Az optimális fejlesztési lehetőségek döntő fontosságúak ahhoz, hogy garantálni tudjuk „A haladás technikáját' a győri motor- és járműgyárban."

Az építési munkálatok az elmúlt évben kezdődtek. Az új fékpadok üzembe helyezése várhatóan 2015 elején történik. Az első lépcsőben hat új tesztpadot telepítenek, technikai- és raktárhelységekkel. Az új motorjárató padokon valamennyi motor - a négyhengerestől a 12 hengeresig - tesztelése lehetővé válik, például a teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás és a zajszint szempontjából.

A 2001 óta működő motorfejlesztés meghatározó feladatai közé tartoznak a gyártáshoz kapcsolódó fejlesztési tevékenységek, mint a sorozatgyártás és az új termékek felfutásának támogatása. Jelenleg 187 mérnök és munkatárs dolgozik különböző fejlesztési projekteken, mint például a súrlódásoptimalizálás, motorakusztikai vizsgálatok és a motorvariánsok fejlesztése. A terület jelenleg 14 nagyteljesítményű fékpaddal – 10 motor- és két súrlódásvizsgáló paddal, egy offroad üzem tesztelésére alkalmas berendezéssel és egy klímavizsgáló-paddal – rendelkezik. A fékpadok mellet a legújabb technológiákkal felszerelt műhely is rendelkezésre áll. A vállalat ezzel az beruházással tovább növeli kapacitását a motorok tesztelésében.

Események

Szakirányválasztás 2020. szeptember 14. - 2020. szeptember 19.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 18. - 2020. szeptember 19.
Alkotóhét 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2020. szeptember 24.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 25. - 2020. szeptember 26.