Az Audi Hungaria köszönti 10 000. munkatársát

Az Audi Hungaria folytatja sikertörténetét: 2013. szeptember 18-án kezdte meg karrierjét a 10000. munkatárs, Honfi Norbert (28) a vállalatnál, aki a négyhengeres motorgyártás csapatát fogja erősíteni. 2013 elejétől mintegy 1300 új munkatárs nyert felvételt az autógyártóhoz.

A vállalat az elmúlt két évben több mint 3000 munkatársat vett fel, főként az új járműgyárba, ahol nemrég kezdődött meg a sorozatgyártás. Az Audi Hungaria sikere elismertségében is visszatükröződik: a vállalat öt éve Magyarország "Legvonzóbb Munkáltatója" az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet és az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó vállalat felmérése alapján. „Az Audi Hungaria változatlanul nagy vonzerővel bír. Munkatársainknak nem csak biztos munkahelyet, hanem sokrétű fejlődési lehetőséget kínálunk" – hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató.

"Magasan képzett munkatársaink jelentős mértékben hozzájárulnak vállalatunk sikeréhez. Lelkes hozzáállásukkal tovább fejlődik az Audi Hungaria" – mondta Achim Heinfling, motorgyártásért felelős ügyvezető igazgató. "Fontos pillanat számunkra, hogy a mai napon a 10 000. munkatársat csapatunkban üdvözölhetjük."

Dr. Knáb Erzsébet és Achim Heinfling személyesen köszöntötték Honfi Norbertet. Az új munkatárs Észak-Magyarországról származik és új munkahelye miatt költözött Győrbe. "Célként tűztem ki, hogy a világ legnagyobb motorgyártójánál, az Audi Hungariánál dolgozhassak. Nagyon várom az új kihívásokat és jövőben rejlő lehetőségeket a vállalatnál" – mondta Honfi Norbert a beállítási napon.

Az autógyártó röviddel ezelőtt bővítette gyártási kapacitását Győrben. A vállalat továbbra is keresi a szakembereket a műszaki fejlesztés, motorgyártás, logisztika, minőségbiztosítás és az új járműgyár területeire.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. augusztus végén 9 857 munkatársat foglalkoztatott.

Forrás:
http://audi.hu/hu/hirek/reszletek/336_az_audi_hungaria_koszonti_10_000_munkatarsat/

Események

Szenátusi Ülés 2020. március 30. 14:00 - 16:00
Elektronikus ZH nap 2020. április 3. 08:00 - 15:00