Az Audi Hungaria az Automotive Hungary konferencián és szakkiállításon

  • Thomas Faustmann, ügyvezető igazgató előadása a megnyitón: "Audi Hungaria, egy 20 éve sikeres vállalat Magyarországon"
  • Nemzetközi járműipari rendezvény "Jövőnk az autó" mottóval

Győr, 2013. november 6. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. részt vesz a november 7-9-én Budapesten megrendezésre kerülő Automotive Hungary konferencián és kiállításon. A háromnapos rendezvény keretében a magyar autóipar legfontosabb szereplői mutatják be az elmúlt évek sikereit és a jövőbeli trendeket az üzlet, a tudomány és a karrier témakörében. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója előadást tart a megnyitón a vállalat fejlődésének mérföldköveiről és a régióban betöltött szerepéről.

"Az Audi Hungaria 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar autóiparnak és hozzájárul az ország gazdaságának fejlődéséhez" – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Ez a sikertörténet nem magától értetődő, ez munkatársaink elkötelezettségének, hozzáértésének és lelkesedésének eredménye."

Thomas Faustmann előadása mellett az Audi Hungaria két további szakmai előadást kínál a kiállítás látogatóinak. Dr. Wolfgang Demmelbauer-Ebner, a motorfejlesztés területének vezetője november 8-án a hajtásláncok fejlesztését alakító globális hatásokról, míg Csizmadia-Csiky László november 9-én "Felsőoktatási kapcsolatok a jövő szakembereinek biztosítása érdekében" címmel tart előadást.

Az Audi Hungaria 100 négyzetméteres standon mutatja be az érdeklődőknek a vállalat aktuális karrierlehetőségeit, a duális szakképzést, az utánpótlás-programokat és az új Audi A3 Limousine-t. Emellett az autógyártó Győr városával közösen betekintést nyújt a győri járműipari életpályamodellbe, amelyen a város minden képzéssel kapcsolatos intézménye részt vesz. Itt olyan showelemek, mint autós kvíz és látványszerelde emelik majd a kiállítás fényét. A rendezvény 9:00 órától 18:00 óráig látogatható.

Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00