A szenátus köszönete

A győri Széchenyi István Egyetem Szenátusának hétfői ülésén dr. Galli Csaba korelnök – külön határozatot javasolva - köszönte meg az intézmény három, posztjáról távozó felsővezetőjének, dr. Szekeres Tamás rektornak, a testület elnökének, Barth János gazdasági főigazgatójának és dr. Író Béla főtitkárnak, a testület titkárának a munkáját.

A dr. Szekeres Tamás irányításával készített egyetemi program alapján a kezdeti műszaki szakirányú győri felsőoktatási intézmény jogi, gazdaság-tudományi, egészségügyi és művészeti felsőfokú képzést is folytató nyitott, szolgáltató egyetemmé vált, amelynek hatása messze túlterjed a város, a nagy térség határain. Döntő szerepe van abban, hogy a Széchenyi István Egyetem napjainkban széleskörű munkaerő-piaci kapcsolatokkal rendelkező, gazdálkodásában takarékos és hatékony, a képzési kínálatot a társadalom és a cégek jövőképéhez igazító intézmény. A Szenátus díszoklevelet és a rektori lánc egy elemét – Bardocz Barna ötvösművész 2005-ben külön e célra készült alkotását - adományozta a hónap végén távozó elsőszámú győri egyetemi vezetőnek.

Barth János gazdasági főigazgató az intézmény gazdálkodásában, működtetésében, a takarékos és célirányos, a hatékony és példamutató pénzügyi folyamatok szervezésében, irányításban, a Szenátus munkájának támogatásában fejtette ki közel három és fél évtizedes értékes egyetemi tevékenységét.

Dr. Író Béla főtitkár 1991-től az egyetem adminisztrációjának szervezésében, irányításában, a tanulmányi szolgáltatások fejlesztésében, a Szenátus tevékenységének koordinálásában végzett értékes munkát, s augusztus végéig marad hivatalban.

Forrás:
Winkler Csaba
kommunikációs titkár, SZE

Események

Szakirányválasztás 2020. szeptember 14. - 2020. szeptember 19.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 18. - 2020. szeptember 19.
Alkotóhét 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2020. szeptember 24.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. szeptember 25. - 2020. szeptember 26.