A Magyar Turisztikai Ügynökség „Kiemelt Partnere” lett a Famulus Hotel

A Széchenyi István Egyetem oktatószállodája, a Famulus Business Hotel a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán két kategóriában, konferenciaszállodaként és rendezvényhelyszínként is elnyerte a Kiemelt Partner minősítést, visszaigazolva ezzel az egyetem, a Turizmus Tanszék és a szálloda elmúlt időszakban végzett kiemelkedő, közös munkáját.

Győr, 2019. szeptember 12. – Ny. Cs.

A Magyar Turisztikai Ügynökség  hiánypótló minősítő eljárásként tizennégy kategóriában hirdette meg Kiemelt Partner programját, lefedve ezzel szinte a teljes magyar turisztikai szakmát. Az MTÜ célja a pályázati kiírással az volt, hogy egységesítse a B2B szegmensben az együttműködés feltételeit, és kibővítse a rendszerhez csatlakozni kívánó szakmai partnerek körét. Utazási irodák, rendezvényhelyszínek, szállodák, innovatív turisztikai szolgáltatók egyaránt pályázhattak.

A Famulus menedzsmentje: Nagy Imre, Hideg Judit, Matesz-Németh Mária, Nagy-Keglovich Júlia. Fotó: Májer Csaba József

A Pályázatokat a Magyar Turisztikai Szövetség által meghívott szakmai grémium bírálta el, amelynek tagjai voltak többek között a Magyar Fürdőszövetség, a MABEUSZ, a MARESZ, az MSZÉSZ, az MTÜ, a MUISZ, a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a SKAL kijelölt döntéshozói.

„Két kategóriában, rendezvényhelyszínként és konferenciaszállodaként is pályáztunk, és mindkét területen elnyertük a „Kiemelt Partner” címet.  Mindez visszaigazolja az egyetem, a Turizmus Tanszék és a szállodánk munkatársainak összehangolt innovációs munkáját, a szakirányú képzéseken tanuló hallgatók aktív, gyakorlatorientált bevonását. A kiemelt partnerség egyrészt tovább bővíti a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Széchenyi-egyetem eddig is kiváló együttműködését, másrészt marketing előnyöket és nagyobb láthatóságot ad szállodánknak országos szinten, versenyelőnyt, piaci előnyt biztosítva számunkra. Hozzájárul a Famulus még minőségibb pozicionálásához. A cím az új partnereinknek is garanciát jelenthet arra, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokra  számíthatnak nálunk” – nyilatkozta megkeresésünkre a szálloda menedzsmentjéből  Nagy-Keglovich Júlia és Matesz-Németh Mária.  

A Famulus Business Hotel szeptembertől bekapcsolódik a duális képzésbe is. Két széchenyis turizmus-vendéglátás szakos hallgató kezdheti meg így felsőfokú tanulmányait, három és fél év során jártasságot szerezve a szállodaipar minden részterületén. Mire megkapják diplomájukat, átfogó gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek majd, és nagy szakmai rutinnal léphetnek a munkaerőpiacra.

Események

Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.
Tantárgyválasztási időszak 2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 29.