A II. Evezős Regattát rendezik hétfőn Győrben

Ismét lesz Egyetemi Regatta Győrben, a Mosoni-Dunán. Az Oxford Balliol College edzőtáborát lezáró, II. Egyetemi Regattát 1000 méteres távon, férfi nyolcas és női négyes hajóegységekben rendezik meg április 15-én, hétfőn 17 órától a belvárosi Mosoni-Duna szakaszon. A rendezvény központja a Kálóczy téri evezős ház lesz.

Győr, 2019. április 12. - SZEhírek


A résztvevő csapatok: Oxford Balliol College (GBR), Széchenyi István Egyetem, Masaryk University (CZE), Brno University of Technology (CZE), University of Pardubice (CZE), Pécsi Tudományegyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. A belépés díjtalan, adott tájékoztatást Vajnorák Martin, a Széchenyi-egyetem Sportiroda vezetője.

 

A férfi evezős nyolcasok tavalyi befutója. Elöl a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak hajója.

Tavaly győri hajó ért a célba elsőként a férfiak és a nők evezős versenyében egyaránt. Az oxfordi Balliol College evezősei a Széchenyi István Egyetem és a GYAC evezős szakosztályának vendégszeretetével edzőtáboroztak a folyók városában. Az itt töltött tartalmas időszakot evezős regatta koronázta meg. Széchenyis sikerrel, és örömöt adó együttléttel. Idén hasonlóan élvezetes regatta várható az Oxford Balliol College győri edzőtáborának lezárásaként.

Események

Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.
Tantárgyválasztási időszak 2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 29.