5/2018. számú rektori-kancellári körlevél - Elektronikus bérjegyzék bevezetése

Körlevelek

5/2018. számú rektori-kancellári körlevél - Elektronikus bérjegyzék bevezetése

A KIRA illetményszámfejtő rendszerben történő számfejtésekhez kapcsolódó fizetési jegyzékek 2018. június 1-től elektronikus felületen érhetők el az alábbiak szerint:

A május hónapra vonatkozó bérekkel kapcsolatban még mindenkinek kiküldjük papír alapon a jegyzékeket, az átállás a júniusi számfejtésektől indul. Júniustól már nem kerül előállításra és kiküldésre papír alapú fizetési jegyzék, helyette elektronikusan lehet az állományokat elérni.

Minden hó közben számfejtett tételről a rendszer automatikusan kiküldi az egyéni e-bérjegyzékes fiókba azokat a jegyzékeket, amelyeknek van fogadó oldala.

 

Munkavállalói teendők:

  1. Ügyfélkapus regisztráció

Akinek még nincs Ügyfélkapus hozzáférése, minél hamarabb nyissa meg bármely Kormányablaknál. A nyitás ingyenes, segítség az alábbi linken érhető el:

https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyfelkapu/regisztracio


2. Az e-bérjegyzékek megtekintésének menete:

  1. A program eléréséhez szükséges webcím: https://eberjegyzek.allamkincstar.gov.hu
  2. A megadott webcímen a lekérdezés indításához ügyfélkapus bejelentkezés szükséges (ügyfélkapus regisztráció során megképzett felhasználó névvel és jelszóval)
  3. Bejelentkezést követően megtekinthető tételesen, valamint havonkénti és éves bontásban minden számfejtés adata és utalási dátuma. Az e-bérjegyzékek visszamenőlegesen, 2018. január 1-ig feltöltésre kerülnek, és elérhetővé válnak.

 

Az e-bérjegyzék alkalmazás a Nemzeti Kibervédelmi Intézet által elvégzett biztonsági és sérülékenységi vizsgálat eredményei alapján biztonságos, az adatvédelmi jogszabályi előírásoknak megfelel.

 

Az elektronikus bérjegyzékekkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő munkavállalói kérdéseiket a munkaugy@sze.hu címen tehetik fel, munkatársaink segítséget nyújtanak a bevezetéssel kapcsolatban.

 

 

 

 

Győr, 2018. május 28.

                                                                    

      Dr. Földesi Péter                             Dr. Filep Bálint                        

             rektor                                            kancellár                                 
Események

Election Night tanszéki rendezvény 2019. május 26. 18:30 - 20:00
Szenátusi Ülés 2019. május 27. 14:00 - 15:00
Jézus élete - Beszélgetős estek 2019. május 27. 19:00 - 21:00